Foto: Aiga Rēdmane
Tuvojoties vasarai, zīmols "ZIB*" piesaka apģērbu kolekciju "Tikšanās dārzā", kas iekļauj vējā plandošus, ikdienišķi ērtus un arī svinīgus tērpus.

Kolekcija "Tikšanās dārzā" ar apģērbu palīdzību stāsta par sajūtām un smaržām, kas pārņem, ieejot plaukstošā vasaras dārzā. Tērpu apdrukās paslēpušās karaliskas rozes, īrisa ziedi, dažādi savvaļas augi un dabas radības, kas savā nodabā laiski pavada dienas.

Šovasar kolekcijā ir daudz jaunumu un viens no tiem ir maiga kokvilnas auduma apģērbi. Plānas kokvilnas kleitas un svārki, kā arī ērti t-kreklus gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tērpu klāstā ir gan topi un tunikas ikdienai, gan elegantas kleitas svētkiem, tostarp kleitas ar karaliskiem ziediem, dažādiem savvaļas augiem un putniem. Vēl viens īpašs un aktuāls produkts ir gaisīgi lakati, kas būs lielisks aksesuārs ne tikai vasarā.

Modes un dizaina zīmols "ZIB*" kopš 2012. gada regulāri veido vairākas kolekcijas gadā, tām raksturīgas dzīvespriecīgas krāsas, koši akcenti un smalkas detaļas. Dizaineru komandu veido četras tekstilmākslinieces – Inga Priedīte, Baiba Šauriņa, Līva Liniņa un Irēna Andrejeva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!