Foto: Publicitātes foto

13. augustā Berga bazārā norisinājās modes zīmola "Narciss" 2016. gada pavasara - vasaras kolekcijas prezentācija, kas pulcēja modes žurnālistus un blogerus, modes cienītājus, sabiedrībā zināmas personas un zīmola klientus, informē tā pārstāvji.

"Narciss" jauno kolekciju iepazīstināja ar modes prezentāciju, tādējādi sniedzot viesiem netradicionālu modes kolekcijas apskates pieredzi. Prezentācijas laikā viesiem bija iespēja nesteidzīgi aplūkot jaunās kolekcijas tērpus un pievērst uzmanību izsmalcinātiem tērpu dizaina elementiem – vieglām rišām, pērļu rotājumiem un dzintara diega pavedieniem kašmira adījumos.

Zīmola jaunā kolekcija radīta, iedvesmojoties no neizdibināmajām Baltijas jūras dzīlēm. Tērpos dominē audumu raksti un toņi, kas ataino daudzveidīgās jūras dzīļu krāsas un to iemītniekus. Kolekcijas tērpi ir augstvērtīgs meistardarbs no kvalitātīviem dabīgiem audumiem un vienreizējiem, ar roku darinātiem rotājumiem, uzsver zīmola pārstāvji.

"2016.gada pavasara - vasaras kolekcija ir saglabājusi ierasto zīmola tērpu sievišķību un eleganci ar drosmīgām detaļām un oriģināliem risinājumiem. Iedvesmojoties no Baltijas jūras dzīlēm, kolekcijas tērpos ir gan pērles, gan rotaļīgas rišas un volāni. Pagājušā nedēļā, kad viesojāmies Kopenhāgenas modes nedēļā, "Narciss" jaunā kolekcija jau guvusi modes profesionāļu atzinību un esam saņēmuši pirmos pasūtījumus no iepircējiem," stāsta Alise Trautmane, zīmola un tērpu autore.

"Narciss" 2016. gada pavasara - vasaras kolekcija septembrī tiks izrādita arī modes izstādēs Parīzē un Ņujorkā.

Zīmola 2016. gada pavasara - vasaras kolekcijas prezentācijas atbalstītāji – ALDO, Pam Pam, Nelleulla, MG Agency, Make Up Forever, Martini.

Par "Narciss

Modes zīmols ir dibināts 2009. gadā un tā kolekcijas pārdodas multi - zīmolu veikalos Itālijā, ASV, Šveicē, Kuveitā, Krievijā, Dienvidkorejā un citās valstīs. "Narciss" tērpi regulāri tiek iekļauti pasaules modes žurnālos kā Vogue, Elle, Glamour, InStyle, Grazia, L'Officiel, Stylist, Company, Phoenix.

Zīmola dizainere Alise Trautmane šobrīd mācās Ņujorkā, prestižajā Parsons The New School for Design. Latvijā zīola tērpus iespējams iegādāties "Narciss" veikalā - ateljē Rīgā un internetveikalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!