Žurnāla "ModeStyle" ieteikumi sievietēm vienkāršas, stilīgas un daudzpusīgas garderobes veidošanā. Iegādājies klasiskus tērpus, un tev nebūs jābaidās, ka, taupīgi dzīvojot, izskatīsies vecmodīga.
Kā rīkoties būtu prātīgāk - iztērēt visu savu kapitālu dažiem fundamentāliem apģērba gabaliem vai tērēt mazāk un pirkt lētākus, toties vairākus apģērbus?
Atceries seno parunu: ja apģērbs nekad netiek izņemts no skapja, tad nav pilnīgi nekādas nozīmes, cik dārgs un skaists tas ir. Iegādājoties jaunu apģērbu, vienmēr domā par to, ko iegūsi, iztērējot savus sūri grūti pelnītos latus? Cik reizes tu gatavojies uzvilkt šo apģērbu, un kādiem pasākumiem tas paredzēts?

Piemeklējot perfektu tērpu banketam vai citam īpašam pasākumam, jāpievērš uzmanība tērpa kvalitātei. Kad pienākuši grūti laiki un jācenšas tērēt, cik maz vien iespējams, ieteicams iegādāties klasiska dizaina tērpu. Labas kvalitātes audums un klasisks tērpa piegriezums ir ideāla kombinācija. Pat pēc ilgāka laika to uzvelkot, tu neizskatīsies vecmodīga. Šādi tērpi nekad neiziet no modes!

Tev nepieciešama daudzpusīga garderobe, kurā būtu piemērots apģērbs gan nopietnām biznesa sanāksmēm, gan ērti valkājamas drēbes ikdienišķai darba dienai. Daudzpusīgu garderobi jāsāk veidot ar fundamentālām lietām, piemēram, iegādājies klasisku baltu kokvilnas blūzi. Pēc tam papildini savu garderobi ar dažām blūzēm košās krāsās vai jaukos pasteļtoņos.

Paskaties, kā tev piestāv viegli vasaras džemperīši, it īpaši kokvilnas un zīda. Eksperimentē ar dažādu faktūru audumiem žaketēs, gariem un plandošiem svārkiem vai adītām, velveta un džersija auduma biksēm. Tavam moto ir jābūt vienkāršam: “ērts apģērbs un nevainojams izskats.”

Kā nekļūdīties tērpa izvēlē svinīgiem pasākumiem? Ja esi izvēlējusies sev melnu tērpu, tad vienmēr vari būt droša, ka esi tērpusies pareizi. Taču melnam svētku tērpam ir jābūt tīri melnam, atšķirībā no citiem tumšajiem toņiem, kurus tu valkā ikdienā. Miesās pilnīgām sievietēm jāatceras, ka pie tumšiem tērpiem noteikti jāvelk melnas, matēta auduma zeķes, kas padara kāju vizuāli garāku. Laiviņu kurpēm šādā gadījumā vajadzētu būt ar izteikti izvirzītu purngalu, bet, ja gribas vilkt kurpes ar atsegtu virsdaļu, tad labāk izvēlēties apavus ar neuzkrītošu purngalu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!