Foto: Publicitātes attēli

Jau 27. reizi Rīga uz nedēļu pārvērtīsies par modes galvaspilsētu, sākoties "Riga Fashion Week". Vērienīgais modes pasākums norisināsies no 24. līdz 28. oktobrim, un tā laikā atzīti dizaineri gan no Latvijas, gan ārzemēm pulcēsies, lai atrādītu savu veikumu. Ko vērts izbaudīt? Lūk, pāris atbildes!

Rīgas modes nedēļas pirmajā dienā, 24. oktobrī, Modes muzejā tiks atklāta pasaulslavenā zīmola "Dior" izstāde, kuru varēs apmeklēt jebkurš interesents līdz 2018. gada 25. aprīlim, bet pēc tam Mākslas un tehnoloģiju kvartālā "Sporta 2" notiks lielā notikuma atklāšana kopā ar "Bold Concept Store", Ati Artemjevu un "KULT".

25. oktobrī iespējams būs ielūkoties modes mākslinieces Evijas Šaiteres sarūpētajā, īpašajā un jaunajai kolekcijai veltītajā izstādē "404", bet nedaudz vēlāk – Latvijas apakšveļas zīmolu modes skatē. Taču vakarpusē tikai izredzētajiem būs ļauts apskatīt pašmāju zīmolu "Bulichev", "Qooqoo", "AntiStar" veikumu.

Rīgas modes nedēļas trešā diena jeb 26. oktobris arī būs notikumiem bagāta. Vakarpusē jaunās kolekcijas izrādīs pašmāju zīmoli "Anna Led" un "Katya Katya Shehurina", kā arī viesi no Krievijas – "Biryukov" un "Diana Arno" no Igaunijas.

Savukārt piektdien, 27. oktobrī, interesentus priecēs Natālija Jansone, "Lena Lumelsky" no Beļģijas, "DiLiborio" no Itālijas, kā arī "Dace Bahmann".

Sestdien, 28. oktobrī, dienu iesāks bērnu mode ar pašmāju zīmoliem "Paade Mode" un "Aristocrat Kids", turpinās ar "This Is A Limited Edition", "Talented", "One Wolf", bet noslēgs ar zīmola "Nóló" skati.

Vairāk ar Rīgas modes nedēļas sastopamajiem dizaineriem iespējams iepazīties šeit, bet aplūkot detalizētāku programmu – šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!