Foto: instagram.com/missguided
Šo laiku pavisam noteikti raksturo pozitīvā domāšana, kas saistīta ar ķermeni, kā arī centieni mainīt visu pārāk perfekto uz reālo, pierādot, ka skaisti ir visi.

Drosmīgu un arī jau tautā atzītu soli spēris tiešsaistes veikals "Missguided", kas nolēmis vairs neapstrādāt dāmu fotogrāfijas, ievietojot tās ar visām redzamajām "nepilnībām", kas agrāk tika veikli noslēptas, piemēram, strijas vai tumši roku matiņi, skaidro "Cosmopolitan.com". Īpašu nozīmi šis lēmums piešķir tieši apakšveļas un peldkostīmu sadaļās, kur modeles redzamas vairāk atkailinātas.

A post shared by MISSGUIDED (@missguided) on Nov 8, 2017 at 3:24am PST

Lai arī uzņēmums neveica publisku paziņojumu, raksta "Independent", cilvēki visai ātri reaģēja uz jaunajām fotogrāfijām un pauda atzinību par šādu soli. Daudzi pat šīs bildes raksturoja ar vārdu "skaisti". Kā vēlāk atzinusi uzņēmuma pārstāve Samanta Helligso: "Kā uzņēmums mēs nesam atbildību atbalstīt un celt sieviešu pašvērtējumu. Mēs esam ceļā uz to, lai parādītu, ka ir normāli būt pašam, izrādīt savas "nepilnības", izcelt atšķirīgo un netiekties uz to, ko varbūt pasaule uzskata par perfektu."

Apmeklētājiem, redzot kaut tikai strijas, kas klāj modeļu ķermeņus, tas ir lielisks atgādinājums, ka tas ir pavisam normāli un no tām nav jākautrējas.
Lai arī fotogrāfijas mājaslapā nav pilnībā nomainītas, domājams, ka tās ir pakāpeniskas pārmaiņas, laika gaitā neizmantojot bilžu apstrādes programmas tik augstā līmenī kā agrāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!