Izejot uz ielas, un palūkojoties apkārt, tā vien šķiet, ka šīs ziemas aktuālākā krāsa ir pelēki melna. Kā vārnai. Taču tā nebūt nav. Šoziem modē esošās košās krāsas un plīvojošas bārkstiņas uz tumši pelēko ielu fona izskatīsies visai efektīgi.
Krāsu izvirdums

Šajā sezonā nav jātērē mums visiem tik dārgais laiks, lai stāvētu pie spoguļa un pielaikotu apģērbu pēc apģērba, novedot sevi līdz bezsamaņas stāvoklim, nosakot, kuras krāsas vislabāk sader kopā. Par to nav jāuztraucas – modernas ir visnegaidītākās un it kā visnesaderīgākās krāsu kombinācijas. Tā, piemēram, sarkans ar zaļu, sarkans ar rozā, zils ar dzeltenu, dzeltens ar rozā, rozā ar sarkanu, zaļš ar zilu un rozā un tā tālāk.

Pašpuikas tēls

Pret sievietēm tērptām vīrišķīga piegriezuma apģērbā divdesmitā gadsimta sākumā izturējās rezervēti – vairums to uzskatīja par nepiedodamu ekstravaganci. Astoņdesmitajos gados, lai justos līdztiesīgākas ar vīriešiem, bikškostīmus bija iemīļojušas darījumu sievietes. Un tagad, kā nostaļģija pēc sen aizgājušiem laikiem, atkal ir aktuāla vīrišķīga piegriezuma kostīmu nēsāšana.

Iekūņošanās mežģīnēs

Mežģīnēm un mežģīņrakstiem, kas visai virtuozi ieaudušies kleitās, korsetēs, svārkos un pat biksēs un galvassegās, vairāk piemīt spēja parādīt nekā noslēpt, un vai gan tas nav vispiemērotākais variants svētku ballītei? Un ne tikai tai. Mežģīnes lieliski iederēsies arī ikdienā uzvilktas virs biksēm vai pie getrām. Tātad par spīti drēgnajam laikam – iekūņojies mežģīnēs un uz priekšu!

Līdzinoties putnam

Šīs sezonas vakartērpi un tiem līdz pēdējam sīkumam pieskaņotie aksesuāri ir gluži kā eksotisku putnu apspalvojums. Plīvojošām spalvām klātas vakarkleitas, somiņas un apmetņi – to visu mums piedāvā dizaineri, kuri smēlušies idejas gan no divdesmitajiem gadiem, gan no mūsdienu popzvaigznēm. Vienīgais par ko ir vērts uztraukties šādā tērpā – nepārvērsties par putnu un neaizlidot uz kādu siltāku zemi. It īpaši jau pašā Vecgada vakarā...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!