Viens no veidiem, kā atspoguļot gadalaiku maiņu, ir nomainīt apģērbu vai aksesuāru stilu. Pavasaris nāk ar krāsainību, un vislabāk to ir uzsvērt ar kādu jaunu, košu rokassomiņu. Šīs sezonas mode piedāvā neskaitāmus pievilcīgus rokassomiņu modeļus – krāsainas lakādas somas, pītus salmu maisiņus un mīkstas ādas somas.
Turklāt tās ir ne vien pēdējām modes tendencēm atbilstošas, bet arī pietiekami klasiskas, lai noderētu arī citugad.

Izturīgās pavasara rokas somiņas

No buraudekla vai izturīga tvila izgatavotās uzticamās biroja somiņas ir tikpat izturīgas, cik tu. Turklāt, tās ir ļoti parocīgas, jo, piemēram "Coach" tvila mugursomai ir priekšējā kabata, kur salikt priekšmetus, kuriem jābūt viegli pieejamiem, piemēram, mēnešbiļeti un sīknaudu, bet "Salvatore Ferragamo" audekla un ādas somiņai ir kabata mobilajam telefonam.

Tāpēc labāk pataupi vakaram zamšādas un atlasa izstrādājumus, kas tik viegli kļūst netīri, un iegādājies kaut ko praktiskāku un neformālāku. Šādas somiņas ar elegantām ādas apdarēm un stilīgām formām lieliski noderēs jebkurā situācijā.

Pavasara soma nedēļas nogalei

Šīs somas, kas izgatavotas no dabiskiem materiāliem un apdarinātas rotaļīgiem elementiem, vai pašas lūdzas, lai tās ņem līdzi uz pavasarīgu nedēļas nogales pasākumu. No rafijas un bambusa izgatavotā "Rafe New York" soma tavās nedēļas nogales gaitās radīs tropisko salu noskaņu. Savukārt "Kate Spade", kuras melnās ikdienas somiņas ir lietišķas sievietes mūžīgās pavadones, šoreiz piedāvā rotaļīgāku modeli - skujiņas rakstā pītu salmu rokassomiņu ar sarkanu apdari. Tev būs grūti atturēties nēsāt tādu arī ikdienā.

Pavasara ceļojumu soma

Dodoties garākos ceļojumos vai vienkārši nedēļas nogales izbraucienā, neaizmirsti paņemt līdzi savu uzticamo ceļojumu pavadoni. Pietiekoši liela, lai tur saliktu visu ceļam nepieciešamo - žurnālus, saldumus un kosmētikas piederumus, un pietiekami maza, lai noderētu kā rokas bagāža lidmašīnā, varētu būt "Dooney & Bourke" ādas soma. Šī priecīgi dzeltenā (pieejamas arī melnā, brūnā, tumšzilā un medus krāsā) soma ar metāla kājiņām un ūdensnecaurlaidīgo ādu spēj izturēt gandrīz jebkādas ceļojuma grūtības un uzturēt možu garu visa ceļojuma laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!