Foto: Shutterstock
Izskatīties lieliski un būt stilīgai ir daudzu sieviešu sapnis, tomēr nereti nākas pārcensties, un rezultāts nebūt nav tāds, kā gaidīji. Ko patiešām stilīgi cilvēki dara, lai tādi būtu, un kā citiem pietrūkst, lai spētu sevi lieliski pasniegt ar apģērba palīdzību?

Lūk, "Style Caster" ekspertu sagatavots apraksts vairākiem paradumiem, kas piemīt patiesi stilīgiem cilvēkiem.

Viņi nepēta stila blogus, lai kopētu tur redzētās idejas

Mūsdienās ir ļoti viegli atrast neskaitāmas fotogrāfijas ar idejām, kā kombinēt apģērbus dažādās situācijās. Tāpat ir ļoti daudz materiālu un blogu, kas sniedz stila ieteikumus. Šī informācija var būt lielisks iedvesmas avots, bet patiesi stilīgi cilvēki ieteikumiem vārds vārdā nesekos, kā arī nemēģinās kopēt kaut kur noskatītas apģērbu kombinācijas. Ja vēlies radīt lielisku tēlu, piemeklē sev atbilstošus apģērba gabalus, kas ir līdzīgi tam, ko esi redzējusi žurnālos, bet nemēģini nokopēt katru detaļu, turklāt dizaineru apģērbs, kas parasti mugurā stila ikonām, ir ļoti dārgs. Netērē visus savus iekrājumus, lai iegādātos apģērbu, kas palīdzēs kādu nokopēt, nevis izcels tavu personību.

Viņi nav izvēlīgi veikalu ziņā un kaut ko piemērotu atradīs teju jebkur

Foto: Shutterstock
Stilīgi cilvēki nav modes snobi un ir gatavi meklēt kaut ko sev piemērotu gan ļoti dārgos veikalos, gan jauniešu iecienītajos un pat starp lietotajiem apģērbiem. Tas, ka iepērcies tajā pašā veikalā, ko apmeklē cilvēki, kuru gaumi apšaubi, nenozīmē, ka jūs nopirksiet vienādu apģērbu. Kaut ko lielisku var atrast teju jebkur.

Viņi zina, kā apģērbties, ņemot vērā savu gaumi

Patiesi stilīgi cilvēki spēj apģērbu, kas citiem šķiet vecmodīgs un neglīts, pasniegt pavisam jaunā veidā. Piemēram, ja tev ir kāda blūze, ko esi iemīļojusi, bet citi sauc par vecmodīgu, nebaidies to valkāt. Ne jau konkrēts apģērba gabals definē stilu, bet gan tas, kā to uzvelk – blūzi var salikt biksēs, sasiet, uzvilkt virs krekliņa vai uzlocīt piedurknes. Stilīgi cilvēki zina, kā saģērbties labi, par spīti citu skepticismam par kādu noteiktu detaļu.

Viņi saprot, ka zīmoli nepadara stilīgāku

Iespējams, tas izklausās klišejiski, bet cilvēki, kas ir pārliecināti par sevi, zina, ka neticami dārgs apģērbs nav vienīgais veids, kā lieliski izskatīties, turklāt tas bieži nepalīdz. Atceries, ka tevi definē tu pati, nevis tavs apģērbs.

Viņi nav modes vergi

Stilīgi cilvēki izbauda modi, priecājas par to un ļauj tai izklaidēt, nevis padara sevi par industrijas vergu. Viņi neseko tendencēm, kas viņiem nepatīk, pat tad, ja to dara visi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!