Romantika un ķermeņa formām precīzi pieguļoši tērpi šogad ir izspieduši no pludmales modes pagājušajā sezonā dominējušo sportisko stilu. Šovasar moderni būs zīdaini peldkostīmi un sauļošanās kostīmi, kas izceļas ar neparastu, novatorisku dizainu.
“Viņa ir kā varavīksne,” hipiju ziedu laikos, 1967. gada vasarā, dziedāja “Rolling Stones”, un kāpēc lai vīrieši tā nedziedātu arī tagad, jo šā gada peldsezonas tērpos atgriezīsies puķu bērnu iecienītā košo krāsu pārpilnība.

Melnā un baltā krāsa visbiežāk parādīsies divkrāsainu peldkostīmu dizainos, bet citas modernākās sezonas krāsas ir ceriņu, ķiršsarkanā, oranžā un tirkīzzilā.

Zviedru modes nams “Hennes & Mauritz”, cienot personības individualitāti arī pludmalē, uzsvērti piedāvā peldkostīmu kombinēšanas iespējas no dažādu krāsu augšdaļas un apakšdaļas.

Modē ir arī dažādas peldkostīma dizaina detaļas, piemēram, biksītes ar jostiņu, sasienamām lentītēm vai šņorītēm, kā arī ar sprādzītēm, riņķiem, šķēlumiem un citiem dekoratīviem papildinājumiem.

No pludmales kostīmu audumiem šogad modernākais ir zīds. Stilīgākie šogad ir siltie toņi, it īpaši aveņkrāsas, tirkīzkrāsas un lavandas krāsas peldkostīmi lieliski izceļ ādas iedegumu.

Attēlos redzamā modele ir brazīliete Žizele Bindčena, kura mākoņainajās Zviedrijas pludmalēs demosntrē “Hennes & Mauritz” šās vasaras peldkostīmu modes kolekciju. Pašlaik viņa ir viena no visvairāk fotogrāfētajām sievietēm pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!