Mode liesmās! Tuvojoties rudenim, apģērbu mode kļūst aizvien piesātinātāka. Dizaineri šo rudeni paredz gluži sarkanu. Karstākā no krāsām lieliski harmonēs ar sārtajām koku lapām un agrajiem saulrietiem.
Silto apģērbu sezonā sieviete varēs izcelties ar visseksuālāko krāsu – sarkano. Visskaistākās būs drosminieces, kuras uzdrošinās ģērbties sarkanā no galvas līdz kājām, turklāt papildinot apģērbu ansambli ar spīguļojošiem aksesuāriem vai mirdzoša auduma efektiem.

Sarkanā krāsa simboliski nozīmē spēku un seksuālo pievilcību, kā arī ciešanas un mīlestību. Intensīvi sarkanā, liesmainā tērpā sieviete pat vēsajos gadalaikos izstaro siltumu, enerģiju, dinamiku, un nepieļauj nomāktību ne klātesošajiem, ne šī apģērba valkātājai. Atļaujies reiz būt pavedinoša, atbilstoši savam stilam...

Izsmalcināti:

Vistīrākā erotikas esence – adīts džemperītis ar dziļu izgriezumu, Svarovska kristāliņiem un atbilstošu šalli vai lakatiņu astoņdesmito gadu stilā. Gaumīgi izskatīsies arī apakšā uzvilkta melna blūze. Šim apģērbam piestāv velūra ādas svārki līdz ceļgaliem.

Perfekti:

Vienkāršs piegriezums, ārkārtējs
efekts – šis vilnas mētelis ideāli
sader kopā ar svārkiem
vai kleitām, kas nosedz ceļgalus.

Ekstravaganti:

Ādas pusmētelis, kleita vai sarafāns no materiāla ar vizuļojošu reptiļādas ornamentu garantēs spožu iznācienu! Sevišķi seksīgi, bet ne vulgāri: sarkani zābaki.

Pārgalvīgi:

Motociklistu ādas jaka, apgleznots
viskozes krekliņš, apspīlētas
džinsas vai mākslīgās ādas bikses –
nepārspējami traks sajaukums!

Braši:

Sportiska stila džemperītis ar augstu apkaklīti un ādas bikses. Apavi: augstpapēžu zābaki vai teniskurpes.

Piemīlīgi:

Tagad viena no valdošajām tendencēm – mīksts, pūkains vai bārkstains džemperis, adīts vai no plīša. Pie šaurām biksēm vai svārkiem tas izskatās ļoti pievilcīgs.

Temperamentīgi:

Flamenko tipa viskozes svārki no mozaīkveida apdrukas auduma. Pie tiem piestāv ciešs vilnas džemperītis vai karmīnsarkana blūze, gari zābaki.

Brīvi:

Nepiespiests un dabisks izskats, ko nodrošina bikšu kostīms jebkuram gadījumam. Ikdienā tam piemērots vienkāršs džemperītis ar augstu apkakli un bārkstainu jostu. Elegantāks apģērbs vakaram: kostīmu papildina mākslinieciski apgleznots tops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!