Sameklē kokteiļa šeikeri un nospodrini tējas servīzi. Līdz ar rudeni veclaicīgā elegance atkal atgriežas modē, brīva no savas kādreizējās smagnējības. Jaunais stils ir sportiskāks un minimālistiskāks nekā to iedvesmojusī tradīcija. Tāpēc, izmet vienu martini, ietērpies elegantā kleitiņā (melnā vai citas krāsas) un dodies pasaulē. Neaizmirsti paņemt līdzi cimdus!
Labākais no modes skatēm

Jaunie modes mākslas talanti piešķīruši jaunu dzīvību vecās skolas stilam. Parīzes skatēs izcēlās Olivjē Teiskena spožā debija modes namam "Rochas" (kurā bija daudz atsauču uz "Cristobal Balenciaga") un Albēra Elbāza elegantie plisējumi un mežģīņotās kleitas modes nama "Lanvin" kolekcijai.

Ņujorkā jaunpienācēji Proenca Šoulere izpelnījās sajūsmu ar pieklusināti metāliskajiem, smalkajiem vakartērpiem, bet žanra meistari Oskars de la Renta, Karolīna Herrera un Kelvins Klains piedāvāja apburošus modernās amerikāņu elegances paraugus.

Kā to valkāt

  • Nekļūsti par retro upuri. Neatsakies no sarkanās lūpu krāsas, bet neveido vecmodīgas frizūras.
  • Tas gan būs dārgs pirkums, taču krokodilādas kurpju pāris tev nodrošinās patiesi vispusīgu eleganci.
  • Pievieno sava tērpa ansamblim lielu retro stila piespraudi, atlokus vai cimdu pāri neatvairāmā krāsā.
  • Neaizmirsti par staltu stāju! Tā ir patiesi eleganta izskata neatņemama sastāvdaļa.
  • Piestrādā pie rokraksta (burtiskā nozīmē). Iegādājies dažus šikus rakstāmpiederumus un atsakies no e-pasta par labu ar roku rakstītām vēstulītēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!