Modes mākslinieki atkal parakņājušies tēta drēbju skapī un atraduši tur lietišķus uzvalku audumus ar strīpiņām un nopietnus uzvalkus, kuru piegrieztnes tagad pielāgotas sievišķīgām formām. Labi pašūtas klasiskas drānas, piemēram, pieguļošas žaketes, bikses vai apjomīgi mēteļi izstaro spēku un seksapīlu. Galu galā, kuram gan nepatīk efektīgi ģērbti cilvēki?
Labākais no modes skatēm

"Ralph Lauren", "Dolce & Gabbana", "Prada" un "Viktor & Rolf" savās rudens kolekcijās ietekmējušies no pilsētas stila. Holandiešu dizaineru duets radījuši konceptuālus vīriešu apģērbus sievietēm.

Stefano Gabana un Domeniko Dolče spēlējušies ar elastīgumu, piedāvājot strīpaina uzvalkauduma žaketes ar noņemamiem elementiem. Ralfs Lorens atradis romantiku viktoriānisma stilā, bet Prada privātklubu estētiku kombinē ar ikdienas apģērba bezrūpību un dažiem 50. gadu elementiem.

Kā to valkāt

  • Labi piegrieztas balts krekls var kļūt par pamatu tūkstoš variācijām. Kombinē to ar tvīda svārkiem un izturīgiem sporta apaviem vai vīrišķīgām uzvalkauduma biksēm.
  • Vīrieša kaklasaite ap kaklu izskatās stilīgi, taču to var apsiet arī ap jostasvietu vai izmantot zīda kravati rokassomiņas roktura izrotāšanai.
  • Paplašini savu rotaslietu krājumu ar pāris aproču pogām. Tieši tādas ir vajadzīgas krekliem ar franču piedurkņu atlokiem.
  • Lai uzsvērtu vīrišķā/sievišķā kontrastu, pie vīrišķīga kostīma velc kurpes uz īpaši augstiem papēžiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!