Kad tu jau domā, ka plecu polsteri sāk izzust, žakete un polsterēta jaka atgriežas modē. Jūties sīksta? Esi kā Brando uz motocikla? "Balenciaga" ir ko piedāvāt. Nostaļģija pēc militārā stila? "Marc Jacobs" neliks vilties.
Tas ir piemērots stils, kas iemieso jaunās tūkstošgades spēku, izmērs mazliet it kā par lielu, ar zēniska stila aicinājumu un YSL 40-to gadu brāzmām. Materiālu izvēle ir plaša - sākot no sudrabota atlasa līdz ieplaisājušām ādām.

Žurnāls "Vogue" izšķir piecas galvenās žakešu un jaku tendences šoruden: pieguļošās, kažokādu, militārā stila, motociklistu stila un lielizmēra.

    Padomi labam izskatam:

  • žaketes prasa labu stāju, tāpēc iztaisno plecus un pacel zodu;
  • esi uzmanīga kombinējot atšķirīgo: ir vajadzīgas īpašas iemaņas, lai apvienotu motociklista jaku un kādu no "Galliano" ietērpiem;
  • astoņdesmito gadu "veiksmes kleitas" vairs nedarbojas. Aizmirsti par stīvajām blūzītēm un izvēlies tā vietā kaut ko no smalka zīda un valdzinošu;
  • galvenais ir proporcijas. Masīvas žaketes vajadzētu kombinēt ar smalkāku apģērbu apakšdaļā, un otrādi;
  • žakete prasa nopietnu attieksmi. Padari to mazliet vieglprātīgāku ar jautru kažokādas somiņu ("Fendi") vai uzmanību piesaistošajiem zeltītajiem zābakiem ("Valentino").

Seko jaku un žakešu modes tendencēm dažādos laikmetos:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!