...kura ir visskaistākā? Tai, kura izvēlas kādu no jaunajiem un aizraujošajiem “Wolford” un Vivienas Vestvudas kopīgās 2005. gada pavasara/vasaras kolekcijas piedāvājumiem, šis jautājums nav jāuzdod. Drosmīgi raksti un kompozīcijas, interesantas krāsas un līnijas ar velnišķīgiem vijumiem padara katru apģērbu par modes meistardarbu.
Iedvesma ir apburošs un saistošs valdzinājums, daļa no mirāžas.

Kuģa virves (Rope) Dodieties atklājumu pilnā ceļojumā, greznojoties ar auklu stila detaļām. Šajā gadījumā “kuģa virve” tiek apvīta ap ķermeni, radot pamatmateriālam pretēju efektu ar filigrānu mežģīņu palīdzību. Ar smalku un rāmu noskaņu kopējais dizains ir saskaņots gan stringa tipa apakšveļas apģērbiem (body), gan krekliem, jakām un atbilstošām zeķbiksēm. Gaismēnu mijiedarbība atspoguļo tuksneša krāsas – vizoši bālas zilas debesis, sausa un brūna zeme, baltu smilšu putekļi un ogles melnas debesis naktī.

Margrietiņa (Daisy)

Krāsu pārbagāti kā afrikāņu ietērpi, dekorēti ar Āfrikas tuksneša margrietiņas ziedu. Rozā, sarkans vai tirkizzils - zieds ir spilgts pieskāriens pret kontrastējoši krāsaino fonu un ar nedaudz naivas mākslas šarmu. Tīri un nevainīgi pēc ārējā veidola, radot arī izsmalcinātības efektu, visi izstrādājumi var tikt savienoti un pieskaņoti viens otram, radot spilgtu krāsu sajaukuma jaku ar smalku vidusdaļu. Apakšveļas apģērbs (body), krekls un jaka sacenšas par godu būt daiļākajam no visiem: Spogulīt, spogulīt, saki man tā...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!