Labi izskatīties mēs vēlamies vienmēr, taču svētku reizēs tas izpaužas divkārt lielākā mērā. Sevišķi jau Ziemassvētkos un Vecgada vakarā. Padomāt par savu ārieni liek ne tikai visapkārt valdošā noskaņa, ka dzīve sastāv tikai no Ziemassvētku dziesmiņām un piparkūkām, bet arī izpušķotās eglītes, Salaveči ar dāvanu maisiem un...
Un Sniegbaltītes, kuras vienmēr izskatās tik sievišķīgas un skaistas, ka, apzināti vai neapzināti, gribas viņām līdzināties un svētku vakarā, pagadoties blakus, nenobālēt. To var panākt, domājot par savu tērpu. Taču neiztiekot bez pūlēm un laika patēriņa. Šeit – daži iespējamie vakarkleitu varianti.

Mazā melnā vakarkleita

Vismazāk laika iztērēsi, ja izvēlēsies tik tradicionālo mazo melno vakarkleitu. Tev atliek tikai piemeklēt tai piemērotus aksesuārus un vari pavisam droši nostāties blakus Sniegbaltītei.

Izkāpusi no divdesmitajiem gadiem

Uzvilkusi spīdīgu, zeltaini vai sudrabaini mirguļojošu tērpu ar līdzenu vai asimetriska griezuma apakšmalu, pieskaņojusi tam frizūru un meikapu, tu izskatīsies tik noslēpumaini grezna, it kā būtu ieradusies tieši no divdesmitajiem gadiem.

Ar vai bez lencītēm

Gara, plecus atsedzoša vakarkleita ar vai bez lencītēm trakulību vietā liks tev padomāt par nosvērtām kustībām, rāmu smaidu un pašpārliecinātu uzvedību.

Kā franču galmā

Ja izvēlēsies kleitu, kas tava ķermeņa augšdaļu aptver kā korsete, varēsi justies kā moderna un mūsdienīga, bet vienlaikus arī kā sena franču galma dāma. Kā šāda tērpa rotājumi labi iederēsies pušķīšos sasietas dažādas lentes un lentītes.

Sarkanā

Vari izraudzīties garu, pieguļošu kleitu ar šauru vai gluži otrādi – ar platu apakšmalu. Izvēle ir tavā ziņā. Taču, ja vēlies izcelties uz vispārējā fona, ieteicamā krāsa ir tikai viena – koši sarkana. Viscaur. Ieskaitot somiņu un apavus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!