Foto: Publicitātes foto
TV3 raidījums "Ievas pārvērtības" nolēmis sapucēt pāri, tāpēc tiek meklēti atbilstoši jaunā raidījuma varoņi, portālu "Delfi" informē TV3 pārstāvji.

"Vai spējat atminēties, kad pēdējo reizi viens otram sagādājāt romantisku pārsteigumu? Un kā kādreiz viens otra dēļ pucējāties un mirdzošām acīm skrējāt uz randiņiem?" Daudzi pāri tā īsti vairs nevar atbildēt uz šo jautājumu, tāpēc raidījums nolēmis viest pārmaiņas. TV3 raidījuma Ievas pārvērtības radošā komanda nolēmusi palīdzēt un uz pārvērtībām aicina pārus, kuru attiecībām piešķilt jaunu uguntiņu, lai pakrūtē no jauna dejotu tauriņi.

Modes mākslinieki Sonita Pāvuliņa un Gints Bude sniegs konsultācijas, palīdzēs izvēlēties jaunus tērpus, bet skaistumkopšanas speciālisti parūpēsies par matu sakārtojumu un grimu.

Modes mākslinieki stāsta, ka pāri visbiežāk stilista padomus izmanto, ja gaidāmas kāzas vai kādi citi svinīgi pasākumi. Jo kopā apmeklēt stilistu nav ierasta lieta. S.Pāvuliņai prātā nāk kāds visnotaļ interesants gadījums: "Kāda sieviete, kura ar vīru bija sarakstījusies zagsā Padomju laikā, pirms vairākiem gadiem nolēma visu tā smuki noformēt vēlreiz un salaulāties baznīcā. Viņa pasūtīja skaistu kleitu par godu šim notikumam, gribēja samulsināt savu vīru, taču līdz altārim ar netika." Neilgi pirms kāzām viņa iepazinās ar kādu citu vīrieti un kāzu kleitu uzvilka, sakot jāvārdu citam. 

Savukārt G.Bude novērojis, ka vīrieši, ieraugot skaisti sapostu savu mīļoto, bieži samulst. "Tas gan viņiem liek taisnāk izstiept muguru, jo sieviete izskatās ļoti skaisti un viņam ir lepnums par to," tā G.Bude, piebilstot, ka pāru konsultācijas ir unikāls gadījums. Tāpēc nepalaidiet garām iespēju!

Pieteikties var līdz 14.maijam, meklējot anketas www.tv3.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!