Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā pirmdienā, 11. janvārī, Londonā prezentēta zīmola Burberry jaunākā vīriešu apģērbu kolekcija Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue, modes skati papildinot mūziķa Bendžamina Klementaina (Benjamin Clementine) performancei.

Kā portālu Viņa.lv informēja zīmola pārstāvji, jaunākajā tā kolekcijā dominē vīriešu virsdrēbes un to dažādais izpildījums. Mēteļi, žaketes, parkas, militārā stila apdrukas un dažādas tērpu fasonu variācijas – Burberry jaunākā vīriešu apģērbu kolekcija paredzēta atpūtai un brīvajam laikam, ļaujot vienlaikus saglabāt apģērbu valkātājiem raksturīgo eleganci.

Jaunās kolekcijas audumu izvēlē dominē kašmirs, vilna, mohēra, tvīds, kokvilna, viskoze un džinss ar balinājuma efektu, krāsu variācijās sevi pārliecinoši piesakot zaļajiem, bordo, brūnajiem, karameļu, pelēkajiem, sinepju un zilajiem toņiem.

Jāpiebilst, ka modes skatē tika demonstrēta arī 2015. gada nogalē debitējusī sieviešu apģērbu kolekcija.

Savukārt, godinot mūžībā aizgājušā skatuves mākslinieka un mūzikas leģendas Deivida Bovija piemiņu, daži no modeļiem kolekcijas prezentēšanas laikā bija redzami ar mūziķim raksturīgo grimu.

Līdzīgi iepriekš piekoptajai praksei, arī šīs zīmola kolekcijas apģērbus nākamo 10 dienu laikā būs iespējams iegādāties Burberry.com mājas lapā, tā iegūstot tos savā īpašumā pirms jaunās kolekcijas nonākšanas veikalos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!