Foto: Shutterstock
Atceries, ka mēs esam tas, ko mēs ēdam. Ēdiens ietekmē mūsu ārējo izskatu, pašsajūtu, organismu un pat garastāvokli. "Woomy" piedāvā sarakstu ar produktiem, kas jāiekļauj mūsu ēdienkartē, ja tu vēlies izskatīties jauna un skaista jebkurā vecumā un jebkurā gadalaikā.

Auzu pārslu putra

Auzu pārslu putra brokastīs – tādai devīzei ir jābūt visa mūža garumā, jo šāds ieradums veicina ne tikai skaistumu un sejas ādas skaistumu, bet arī vielmaiņas noturību, priekšlaicīgu krunciņu veidošanās novēršanu, un tā ir dzelzs, magnija un kalcija avots.

Burkāni

Šis mums ļoti ierastais dārzenis ir piesātināts ar beta karotīnu, kas atjauno organisma šūnas un var palīdzēt uzlabot redzi.

Tomāti

Tomāti ir bagāti ar antioksidantiem, kas palīdz aizsargāt ādu no ultravioletajiem stariem un cīnās pret ādas vēzi. Tie ir arī normāla arteriālā spiediena veicinātāji.

Banāni

Regulāra banānu lietošana var atbrīvot tevi no maisiņiem zem acīm. Viens banāns pirms miega varot aizstāt nomierinošu līdzekli, kas pirkts aptiekā, lai veicinātu veselīgu miegu un tu varētu gulēt kā bērns.

Lēcas

Foto: Shutterstock

Lēcas ir produkts, kas ir cinka avots un uzlabo, kā arī attīra sejas ādu.

Nātres

Nātru tēja ir bagāta ar vielām, kas uzlabo pašsajūtu, izskatu, nomierina un atbrīvo ādu no ekzēmas un pinnēm.

Piparmētras

Piparmētru tēja palīdz izvairīties no problēmām ar sejas ādu un samazina stresa līmeni.

Artišoki

Artišoki ir bagāti ar antioksidantiem, kas ir daudz kosmētisko preparātu sastāvā. Regulāra to lietošana nodrošinās svaigumu un ādas pievilcību.

Bietes

Bietes satur kāliju, magniju, dzelzi, kalciju un daudzas citas labas vielas. Regulāra to lietošana ir pasaulslavenu dietologu ieteikums.

Sarkanās vīnogas

Pētījumi liecina, ka sarkanās vīnogas palīdz palēnināt novecošanās procesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!