Foto: Publicitātes attēls
Sestdien, 5. novembrī, no pulksten 9 līdz 21 sporta klubā "Veselības Fabrika" notiks atvērto durvju diena, kad visi apmeklētāji bez maksas varēs apmeklēt dažādas speciāli organizētas nodarbības, izmēģināt trenažieru zāli, saņemt treneru konsultācijas un padomus, piedalīties konkursos, kā arī iegādāties kluba abonementus par īpašām cenām, informēja "Veselības Fabrikā".

No pulksten 10 līdz 16 klubā notiks speciāli organizētas grupu nodarbības, kas ļaus gūt ieskatu jaunākajās fitnesa tendencēs, iespējams, izaicinās, kā arī ļaus iepazīties ar kluba treneriem. Uz vairākām nodarbībām ir izveidots pieraksts, tādēļ kluba pārstāvji aicina jau laikus pierakstīties uz interesējošām nodarbībām mājaslapā www.vfabrika.lv, sadaļā "Pieteikties nodarbībām".

Visas dienas garumā no pulksten 9 līdz 21 darbosies arī trenažieru zāle, kurā varēs izmēģināt kluba aprīkojumu, saņemt bezmaksas konsultācijas un padomus no treneriem, kā arī piedalīties dažādos konkursos.

Atvērto durvju diena "Veselības Fabrikā" notiks jau sesto gadu pēc kārtas un tiek organizēta ar mērķi popularizēt aktīvu dzīvesveidu un fitnesu. Fiziskās aktivitātes ir būtisks faktors veselības nostiprināšanā un saglabāšanā, īpaši mūsdienās, kad dzīvesveids kļūst arvien sēdošāks un mazkustīgāks.

Ja esi nolēmis apmeklēt sporta klubu, neaizmirsti paņemt līdzi sporta tērpu un apavus! Sporta klubs "Veselības Fabrika" atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 214m. Sīkāka informācija: tālr. 67887188, 27887188, www.vfabrika.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!