Foto: PantherMedia/Scanpix
Portāls "Delfi" un Nike Riga Run piedāvā vēl nebijušu iespēju! Pieņem izaicinājumu un mērojies spēkiem ar kādu no četrām Latvijā zināmām sabiedrības dāmām! Spēkoties ar portāla lasītājām ir gatavas: aktrise Vita Baļčunaite – skrituļslidošanā, TV dīva Liene Bērziņa – rollerslēpošanā, dziedātāja Marta Ritova – nūjošanā, dziedātāja Natālija Tumševica – skriešanā. Kas jādara - lasi tālāk!

Visas iepriekš minētās dāmas ar izvēlēto sporta veidu nav agrāk nodarbojušās, bet visas kā viena vēlas apgūt ko jaunu un pilnveidot sevi un, kā zināms, kopā trenēties vienmēr ir vieglāk un jautrāk! Arī "Delfi" lasītājām tiek piedāvāta iespēja kopā ar Vitu, Lieni, Martu vai Natāliju atklāt priekš sevis vienu no četrām sporta disciplīnām - skriešanu, skrituļslidošanu, rollerslēpošanu vai nūjošanu un bez maksas sagatavoties iespaidīgajam Nike Riga Run labdarības pasākumam 26. augustā Mežaparkā.

Visas vasaras garumā līdz 16. augustam četras konkursa dalībnieces kopā ar jau minētajām sabiedrībā zināmajām dāmām kopīgi apmeklēs izvēlētā sporta veida Nike Riga Run treniņus (treniņi ir brīvi pieejami visiem interesentiem), kur profesionālu treneru vadībā saņems individuālas treneru konsultācijas, veiks veselības stāvokļa testus un saņems veselības laboratorijas speciālistu ieteikumus. Katrai konkursa dalībniecei projekta laikā tiks sastādīts individuāls treniņu plāns, kas ļaus iegūt lielisku fizisko formu.

Izaicini sevi un piedalies! Ja esi sieviete vecumā no 18 gadiem un iepriekš neesi aktīvi sportojusi izvēlētajā disciplīnā, nosūti aprakstu par sevi ar motivāciju, kādēļ vēlies pieņemt izaicinājumu startēt šajā konkursā, un norādi sporta veidu, kuru vēlies apgūt. Tāpat jānorāda vecums, veselības stāvoklis un jāapraksta sava fiziskā sagatavotība.

Pieteikums kopā ar foto un kontaktinformāciju jāsūta uz portāla redakciju līdz 10. jūnijam - nikerigarun@gmail.com, ar norādi PIESAKOS IZAICINĀJUMAM.

Par dalībnieču atlases galvenajiem kritērijiem kalpos sieviešu vēlme apgūt jaunu sporta veidu, uzlabot savu fizisko stāvokli un piedalīties labdarības Nike Riga Run sporta pasākumā augustā. Pieteikumus izvērtēs "Delfi" redakcijas un Nike Riga Run pārstāvji. Četras lasītājas, kas būs izturējušas konkurenci, saņems personisku ziņu līdz 15. jūnijam.

Informāciju par konkursa gaitu un pirmajiem dāmu pārbaudījumiem publicēsim jau nākamajā "Bauda sportot" tematiskajā nedēļā, kas sāksies 25 jūnijā. Nike Riga Run rīkotajos treniņos dalībnieces tiks nodrošinātas ar vajadzīgo sporta ekipējumu.

Konkursa uzvarētājas un gatavība startam tiks noteiktas nedēļu pirms Nike Riga Run pasākuma - 16. augustā.

Katra sporta veida rezultatīvākajai dalībniecei dāvanā tiks attiecīgā sporta veida ekipējums no veikalu tīkla Sportland:

- Nūjošanas disciplīnā - Start Spirit ir profesionāla līmeņa nūjošanas nūjas

- Skrituļslidošanas disciplīnā - K2 Andra skrituļslidas

- Rollerslēpošanas disciplīnā - Rollerslēpes One Way Skate7

- Skriešanas disciplīnā - Skriešanas apavi - NIKE LUNARECLIPSE+ 2

Pārējās dāmās par drosmi piedalīties izaicinājumā un izturību saņems veikalu tīkla Sportland veicināšanas balvas.

Atgādinām - arī ja nepiedalāties šajā konkursā - visi interesenti ir aicināti uz bezmaksas treniņiem Mežaparkā visas vasaras garumā! Visu šo konkursu laiku arī mēs, portāla "Delfi" redakcija, centīsimies visas dāmas motivēt sportiskām un veselīgām aktivitātēm, lai sportot varētu ar baudu!

Start Spirit - profesionāla līmeņa nūjošanas nūjas

Start Spirit ir profesionāla līmeņa nūjošanas nūjas, kas apvieno izcilas nūjošanas nūjas labākās īpašības: nūjai ir ciets un viegls oglekļa kāts, kas veicina labu nūjas izsvarojumu, vieglu lidojumu un novērš vibrāciju.

Nūja aprīkota ar patīkamu dabīgā korķa rokturi un izturīgu regulējamu cimdveida saiti, kas nodrošina enerģisku atgrūdienu un saglabā savas īpašības ilgākā laika posmā arī intensīvas lietošanas apstākļos. Nūjas cietmetāla asmeņa stiprinājums ir pieteikami garš, lai nodrošinātu gumijas uzgaļa labu fiksāciju.

K2 Andra skrituļslidas

Apvienojot die-cast alumīnija rāmi, stabilitates aploku (Stability Cuff) un 80mm ritentiņus ar ABEC 5 gultņiem, tiek panākts ātrs, gluds slīdējums kopā ar vienreizējo K2 Softboot tehnoloģiju slidzābakiem.

K2 Softboot konstrukcija ir veidota tā, lai tā sniegtu maksimālu komfortu, stabilitāti. Šī patentētā tehnoloģija ir ļoti labi elpojoša, tās sāni ir pastiprināti ar speciāliem plastmasas gredzeniem,kas nodrošina stabilitāti, viena no veiksmīgākajām zābaka konstrukcijām.

K2 (USA) - kopš 2000. gada ražo augstas kvalitātes skrituļslidas, K2 eiropā un visā pasaulē atrodas  TOP 3 skrituļslidu konkurencē.

Rollerslēpes One Way Skate7

Rollerslēpes One Way Skate7 paredzētas slēpošanas tehnikas uzlabošanai treniņos kā arī sacensībās.

100mm PU riteņi, OW-7 gultņi, Alloy 7000 sakausējuma rāmis.

Riteņi kopā ar speciālās struktūras rāmi rada precizitāti un stabilitāti katrā solī un nobraucienos, padarot treniņus ar šiem rolleriem aizraujošus.

Skriešanas apavi - Nike LunarEclipse+ 2

Sieviešu skriešanas apavi ar neatkārtojamu stabilitātes un amortizācijas apvienojumu.

Adaptīva vidusdaļas komforta tehnoloģija stabilizē pēdu jebkurā skrējiena fāzē. Lunarlon starpzole sniedz atsperīgu, elastīgu amortizāciju. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!