Fitnesa entuziasts Džons Deivids Glauds savā "Youtube" kanālā regulāri ievieto dažādus motivējošus un ar fitnesu saistītus video, kuri gūst plašu atsaucību un sekotāju loku. Jaunu uzvaras gājienu tīmeklī sācis kāds senāks video, kurā puisis citiem stāsta par savu lielāko pašapziņas grāvēju – liekajām ādas rezervēm, vēsta "Muscleandfitness".

Džons šo video publicējis laba mērķa vārdā, jo, lai arī pats nejūtas sevišķi ērti, kad nav apģērbies, viņš vēlas iedrošināt citus neraizēties par savām nepilnībām un parādīt, ko gan krasa svara zaudēšana var nodarīt tavam ķermenim.

Džona lielākais noslēpums slēpjoties zem apģērbu kārtām. To viņš ikdienā cenšas labi nomaskēt, nenovelkot kreklu pludmalēs un citās publiskās vietās. Agrāk puisis svēris vairāk nekā 160 kilogramus, pēc aptuveni divu gadu cīņas zaudējis nedaudz vairāk kā 70 kilogramus. Tagad Džons izveidojis savu "Youtube" kanālu, kur visiem interesentiem dod padomus, kā kļūt daudz slaidākiem un laimīgākiem.

Konkrētajā video, kurā viņš atrāda savu nepārliecinātības cēloni, Džons teic: "Tiesa, šis nav ideāli. Viss, ko es vēlētos pēc aptuveni 73 kilogramu svara zaudēšanas, ir perfekts ķermenis, pareizi? Tomēr šis nav tas gadījums, un ar to ir jāsamierinas. Tev nekad nevajadzētu vien, piemēram, šādas ādas vai citu iemeslu dēļ apstāties un netiekties pēc saviem mērķiem. Mans sapnis ir būt laimīgam ar savu ādu. Un es esmu."

Šis motivējošais stāsts jau izpelnījies cilvēku atzinību un pozitīvus komentārus gan par kraso svara zaudēšanu, gan viņa augošo pašpārliecinātību.

Video, ar kuru Džons kļuva slavens, aktuāls ir vēl joprojām un šobrīd uzņēmis savu otro slavas apli. Savā "Youtube" profilā jaunais puisis publicējis arī stāsta turpinājumu, vēstot, ka kopš pirmā video publicēšanas, viņa pašapziņa patiešām ir augusi un viņš ir daudz laimīgāks. Otro stāsta daļu vari aplūkot šeit.

Nākamo reizi, kad jutīsies nepārliecināta par sevi, paskaties šo video, kas izpelnījies daudzu ļaužu atzinību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!