Kā padarīt savu sēžamvietu izskatīgāku? Treniņš sastāv no četriem vingrinājumiem, kas palīdzēs pacelt augšup noslīdējušās formas un palīdzēs tavai sēžamvietai atgūt perfektu izskatu. Katru vingrinājumu jāizpilda 10 reizes, atkārtojot visu divas reizes.
Nodarbības, kurām nevajadzētu pārsniegt 20 minūtes, jāveic katru otro dienu. Pirms nodarbības 10 minūtes jāiesildās staigājot, vai minot velotrenažieri un nedaudz jāatslābinās, izstaipot kājas.

  1. Kājas novieto gurnu platumā. Pietupies ceļos, līdz dibens sasniedz ceļgalu līmeni. Rokas pacel līdz plecu platumam, paturi piecas sekundes un tad piecelies sākuma stāvoklī.
  2. Stāvi ar svaru uz labās kājas, paceļot kreisās kājas pirkstgalus nedaudz no grīdas. 30 sekunžu laikā saliec un iztaisno labo ceļgalu. Stāvot sākuma stāvoklī, pacel no grīdas kreiso kāju un turi 30 sekundes.
  3. Nostājies četrrāpus, turot elkoņus un dilbus pie grīdas, bet ceļgalus - gurnu platumā. Pārmaiņus izstiep pa vienai kājai, turot to izstieptā stāvoklī dažas sekundes. Atkārtot 10 reizes.
  4. Nogulies uz vēdera. Kājas izplet plecu platumā. Ieelpo, nedaudz paceļot kājas no grīdas, bet izelpojot tās sakļauj. Kājas atkal izplet.
  5. Nogulies uz vēdera un saliec labo celi, turot labo potīti tā, lai gūžas kauli iespiestos paklājiņā. Lai palielinātu slodzi, pacel saliekto celi no grīdas. Turi 15 sekundes un pēc tam atkārto to pašu ar otru kāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!