Foto: Shutterstock
Spriežot pēc laika prognozēm, pavisam drīz jau varēsim doties uz pludmali, tāpēc ir pēdējais brīdis, lai vēl kādu reizi kārtīgi patrenētos. Ja vēlies pamainīt savu ierasto treniņu gaitu, izmēģini šo "Popsugar" saulītē izcelto piecu vingrojumu kompleksu, kas solās izkustināt visas ķermeņa maliņas. Lai gūtu rezultātus, šo vingrojumu ķēdi jāveic trīs reizes.
Nogulies uz grīdas. Rokas novieto gar sāniem. Lēnām abas kājas cel augšā. Un tikpat lēni, lielāku spiedienu izjūtot uz muguras lejasdaļu, laid abas kājas lejā, tomēr tā, lai tās nepieskaras grīdai. Atkārto vingrojumu 10 līdz 15 reizes. Ja vingrojuma izpilde sagādā problēmas, vingrojumu veic ar vienu, bet pēc tam ar otru kāju.
Foto: Shutterstock

Ieņem sāna balsta stājas pozīciju, atspiežoties uz labās rokas apakšdelma. Ieelpo un gurnus lēnām virzi lejup tā, lai tie gandrīz pieskartos grīdai. Izelpo un atgriezies sākuma pozīcijā. Atkārto vingrojumu 10 līdz 15 reizes, tad maini puses, atspiežoties uz kreisās rokas.

Foto: Shutterstock

Nogulies uz muguras, cel rokas un kājas gaisā, stiepjot tās vienu pret otru. Kad kājas un rokas gandrīz saskārušās, veic vingrojuma otro daļu: kājas laid lejā, kamēr rokas, tuvojoties grīdai, novieto virs galvas. Būtiski, lai pleci vingrojuma laikā nepieskaras grīdai. Veic šo vingrojumu 15 reizes.

Foto: Shutterstock

Ieņem balsta pozīciju, atspiežoties no grīdas uz plaukstām tieši zem plecu daļas. Kājas novieto gurnu platumā. Cel augšup kreiso kāju līdz gurnu augstumam. Tajā pašā laikā cel augšup un iztaisno labo roku. Noturies šādā pozīcijā apmēram trīs sekundes. Atgriezies sākuma pozīcijā. Veicu šo pašu vingrojumu ar labo kāju un kreiso roku. Šī uzskatāma kā viena vingrojuma reize. Atkārto vingrojumu 8 līdz 10 reizes.

Foto: Shutterstock

Nogulies uz vingrošanas paklājiņa, piespied muguras jostas daļu pie tā, izelpas laikā ievelc un sasprindzini vēdera lejas daļu, paceļot saliektas kājas virs sevis. Atcel no grīdas plecus un lāpstiņas. Ar rokām turi galvu, raugies, lai kakls nav sasprindzināts. Elpojot plūstoši, it kā spārdies. Centies savienot labo celi un kreiso elkoni, otru kāju enerģiski iztaisnojot un otru elkoni pieliekot pie grīdas. Tad savieno kreiso celi un labo elkoni. Veic vingrojumu 15 līdz 25 reizes ātrā ritmā.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!