Jaunā Maybelline “New York” rudens kosmētikas kolekcija Aveņu vīns jeb Wine Divine - tas ir īsts bordo triumfs! Kolekcija ir pārpildīta ar krāšņām un izaicinošām rudens krāsām – no šokolādes brūnā, zilti zeltainā līdz pat plūmju violetam.

Baudi “Aveņu vīnu”, krāsojot lūpas ar mitrinošās lūpu krāsas
Moisture Whip
kolekcijas toņiem.

Nagi iemirdzēsies ar Express Finish nagu laku, bet īpašu akcentu tavām acīm rudenī piešķirs Expert Eyes mīkstais kontūrzīmulis tumšās plūmes tonī un samtaini maigās acu ēnas Natural Accents Country Heater tonī.

Ļaujies rudenim – baudi “Aveņu vīnu” kopā ar Maybelline!

MAYBELLINE MOISTURE WHIP - Mitrinošie lūpu kontūrzīmuļi

Moisture Whip – viena no iecienītākajām Maybelline lūpu krāsām rudenī tiek papildināta ar lūpu kontūrzīmuļiem. Tāpat kā mitrinošā lūpu krāsa Moisture Whip, arī lūpu zīmuļi satur alvejas ekstraktu un E vitamīnu, pie tam tie precīzi iezīmē lūpu kontūras un novērš lūpu krāsas izplūšanu.

Lūpu zīmuļa dizains ir šīs sezonas topa – zeltaina bordo krāsā, pie tam katrs zīmulis ir iepakots, līdz ar to pircēja var būt droša, ka viņa būs pirmā, kura lietos šo zīmuli.

6 toņi: Cranberry 80, Delicious plum 03, Iced beige 01, Copper brown 05, Cinnamon 130, Raisins 50. Cena veikalos: 1,59 Ls.

MAYBELLINE ILLEGAL LENGTHS - Pagarinoša skropstu tuša

Longueur Infinie pārtop par Maybelline Illegal Lengths. Skropstu tušas atjaunojošais sastāvs izteikti pagarina skropstas - par 50%. Skropstas izskatās koptas, bez sabiezējumiem.

Tušas birstīte precīzi atdala skropstas vienu no otras. 3 toņi: melns, safīra zils, kastaņbrūns. Cena veikalos: 3,79 Ls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!