Nostiprināti audi ir skaistas ādas pamatā. Tādēļ, ja vēlies gludu un samtainu vēdera ādu, jācenšas regulāri vingrot, lai atbrīvotos no liekajiem tauku polsterīšiem. Papildus speciālai vingrošanas programmai, obligātas ir arī dažas skaistumkopšanas procedūras.

Masāžas triks

Ik rīta norīvēšanās kūre, kas orientēta tieši uz vidukli apkārt nabai, veicinās mikrocirkulāciju un daudz labāk aiztransportēs visus sārņus. Ierīvē vēdera ādu ar šādu mikstūru: sauja jūras sāls un 10 ml citronu eļļas (tā tiek gatavota no 10 ml džodžoba eļļas un 3 pilieniem ēteriskās citronu eļļas). Eļļas ierīvēšanu veic ar apļveida kustībām pulksteņrādītāju kustības virzienā. Vislabāk to darīt dušā.

Tiek panākts trīskāršs efekts: ādā tiek optimāli nodrošināta asinsrite, uzlabojas vielmaiņa un nostiprinās saistaudi.

Šokē taukus ar ledus gabaliņiem

Ļenganā āda un slinkās tauku šūnas sarausies, ja tās izbiedēs ar ledainu norīvēšanos. Ar ledus gabaliņiem nedaudz “pabraukā” pa vēderu un tūlīt pēc tam ar dvieli norīvē ādu sausu. Tādā veidā āda un saistaudi norūdīsies un regulāri atjaunos elastību.

Ja papildus tu vēl uz vēdera uzsmērēsi krēmu ādas elastībai (piemēram, no Vichy sērijām), tad kosmētiskais efekts drīz būs acīmredzams.

Notievēšanas tējas

Nātru lapu, bērza lapu un kosu tējas ir spēcīgs trio, kas paātrina vielmaiņu, kā arī izvada sārņus un liekās ūdens molekulas no saistaudiem. Vienu tējkaroti (ar kaudzi) šo zāļu tēju sajaukuma pārlej ar 150 ml verdoša ūdens, ļauj ievilkties 10 minūtes. Tēju dzer remdenu, pa tasītei 3 reiz dienā, vēlams pusstundu pirms ēšanas.

Pareiza stāja un elpošana

Ideāla figūra uz ilgu laiku – tas nozīmē, ka stājai jābūt nevainojamai: muguru taisnu, plecus atpakaļ, galvu augšā!

Palīdz arī elpošanas vingrojums. Vairākas reizes dienā sasprindzini vēdera muskuļus, noturi sasprindzinājumu, skaitot līdz 30, un tad atkal atslābinies. Brīnišķīgi ir tas, ka šo vingrojumu var izpildīt jebkurā vietā (piemēram, automašīnā, birojā, stāvot rindā), un neviens to neievēros!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!