Piektdienas, 8. decembra, rītā uz Ventspils šosejas noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā "Ecolines" pasažieru autobuss saskrējies ar smago automašīnu, noskaidroja portāls "Delfi".

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) portālam "Delfi" norādīja, ka pulksten 8.26 saņemts izsaukums uz ceļu satiksmes negadījumu Tukuma novadā.

Mediķi no notikuma vietas slimnīcā nogādāja sešus cilvēkus vidēji smagā un smagā stāvoklī, taču viņi visi bija pie samaņas. Uz vietas negadījumā strādāja četras NMPD mediķu brigādes.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) portālam "Delfi" norādīja, ka pusdeviņos no rīta VUGD saņēma informāciju, ka Tukuma novada Smārdes pagastā uz autoceļa ir notikusi autobusa un kravas automašīnas sadursme.

Notikuma vietā konstatēts, ka autobuss atrodas uz ceļa braucamās daļas, bet no kravas automašīnas ir izbirusi krava. Šķidrumu noplūde no transportlīdzekļiem netika konstatēta. Vairākus cilvēkus apskata NMPD mediķi. Darbs notikuma vietā turpinās.

"Ecolines" pārstāvis Tomass Užāns portālam "Defli" norādīja, ka autobusa vadītājs nav cietis.

Pārējos pasažierus, kas bija palikuši ceļa malā, uzņēma paralēli kursējošs reiss.

Valsts policijā (VP) portālam "Delfi" apstiprināja, ka ap pulksten 8.30 VP tika saņemta informācija, ka Tukuma novadā, Tumes pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums – pēc sākotnējās informācijas, maršruta autobusa uzbraucis kravas transportlīdzeklim, kurš bija apstājies ceļa malā. Operatīvie dienesti turpina strādāt notikuma vietā un skaidro notikušā apstākļus.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !