Naktī uz sestdienu, 5. oktobri, Rīgā, Vesetas ielā pie "Arēna Rīga" avarēja auto, apgāžoties uz jumta, portālam "Delfi" ziņo Nauris. Valsts policijā informē, ka avarējušais auto apskādējis vēl četras stāvošas automašīnas.

Valsts policijā apstiprina, ka sestdienas naktī pulksten 00.35 saņemts izsaukums uz Vesetas ielu Rīgā, kur likumsargi uz vietas konstatēja, ka automašīnas "Citroen" vadītāja nav tikusi galā ar spēkrata vadību, kā rezultātā braucamais apgāzies uz jumta. Avarējot, auto sabojāja vēl četras stāvošas automašīnas: "Volkswagen", "Audi", "Mazda", "Toyota".

Policijas sākotnējā informācija liecina, ka negadījumā cilvēki nav cietuši un ka sieviete, iespējams, atradusies alkohola reibumā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!