Fоtо: LETA
2024. gadā desmitais sarunu festivāls "Lampa" notiks 5. un 6. jūlijā. Savukārt šogad aizvadītā festivāla sarunas un diskusijas iespējams noklausīties tiešsaistē bez maksas, portālam "Delfi" pavēstīja festivāla rīkotāji.

Kopumā festivāla arhīvā ir pieejami 197 video un audioieraksti – daļa no diskusijām ir klausāma arī straumēšanas platformā "Spotify".

Jūnijā aizvadītais festivāls pulcēja vairāk nekā 20 000 cilvēku.

Devītajā sarunu festivālā klātienē notika 323 pasākumi.

Kā informē festiāla rīkotāji, starp apmeklētākajām festivāla aktivitātēm šogad bija pirmais "Comedy Latvia" un "Sieviešu Stendapa" kopīgais pasākums "Grābeklis", Latvijas vadošo politisko partiju līderu diskusija "Kas dzīvos Latvijā?" un jau par tradicionālo kļuvušais festivāla noslēguma pasākums "Politiķu cepiens".

Vairums festivāla '"Lampa" audio un videoierakstu ir pieejami festivāla vietnes arhīvā un podkāstu straumēšanas vietnē "Spotify", kur lietotājs "Sarunu festivāls LAMPA" publicēs šī gada festivāla sarunu un diskusiju ierakstus.

Aizvadītajā festivālā ar pašu rīkotu diskusiju piedalījās arī portāls "Delfi". Diskusija "Par kādu mediju saturu esam gatavi maksāt?" pieejama šeit.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !