Saturs, kas uzlādē – no "nulles punkta" līdz idejai, rīcībai, viedoklim
Saturs, kas uzlādē – no "nulles punkta" līdz idejai, rīcībai, viedoklim
Nulle skaidrības.
Nulle iedvesmas.
Nulle argumentu.
Nav svarīgi, kas mūs nodarbina šodien, brīvdienu plāni, akciju tirgus vai bērnu lietas. Katram ir savi "nulles punkti", kad spēju spriest un rīkoties ierobežo informācijas trūkums. Tieši tāpēc mēs, "Delfi", ticam – arī cilvēka prāts, gluži kā ierīce, ir regulāri jāuzlādē – ar kodolīgu, uzticamu un neatkarīgu saturu.

Lai radītu šādu saturu, nepietiek uzrakstīt vienu, desmit vai simt burtus. Lai radītu šādu saturu, dienu dienā un roku rokā ir jāstrādā lielai komandai – pārvēršot informācijas plūsmas par koncentrētām un lietderīgām zināšanām, rūpīgi pārbaudot katru avotu un apskatot katru tēmu no vairākiem skatpunktiem.
Lai radītu saturu, kas patiesi uzlādē, ir jāiegulda darbs, un katram darbam ir sava cena. "Delfi" saturs ir balstīts mūsu auditorijas un visas Latvijas vajadzībās.

Mūsu ambīcijas? Uzlādēt vēl vairāk cilvēku – ar ziņām un zināšanām, kas aizved no neizpratnes līdz skaidrībai, no vienaldzības līdz empātijai, no bezspēka līdz iedvesmai, no klusēšanas līdz sarunai, no katra "nulles punkta" līdz idejai, rīcībai, viedoklim. Jo, lai spriestu, jāzina.
Svinot "Delfi Plus" piekto dzimšanas dienu, mēs atskatāmies, kā, ko un ar ko "Delfi" ir uzlādējis:
810 000
cilvēku vidēji mēnesī apmeklē "Delfi", lai uzlādētos ar ziņām un zināšanām, un kopā veic 58 miljonus skatījumu
"Gemius Audience", 2024. gads
26 000+
abonentu ik mēnesi uzlādējas ar "Delfi Plus" oriģinālsaturu.
3700
uzlādējošas satura vienības ik mēnesi rada "delfi.lv" un "rus.delfi" redakcija. Piecu gadu laikā tās veido aptuveni 222 000 rakstu, video, podkāstu, raidījumu vienību.
Kopš 2023. gada oktobra "Delfi Plus" abonenti ik trešdienu ar 50% atlaidi uzlādējuši sevi ar jaunākajām "Forum Cinemas" filmām teju 2000 reižu.
972
cilvēki ir uzlādējušies ar "Delfi Plus" satura dāvanu kartēm, kuras esam piešķīruši studentu vai erudīcijas pasākumu atbalstam. Ja sasummētu visus dāvanu karšu termiņus, tie būtu 28 gadi.
"Delfi Plus" abonentiem ir bijusi iespēja uzlādēties 47 dažādos pasākumos, koncertos un konferencēs par īpaši izdevīgām cenām.
749
reizes "Delfi Plus" gada abonenti ir uzlādējušies "stasti.lv" veidotajās konferencēs, kuras viņiem ir pieejamas bez maksas.
Ja vēl neesi "Delfi Plus" abonents, pievienojies un izmanto īpašo iespēju abonēt gadam vai diviem ar 40% atlaidi, lai saņemtu pieeju visam "Delfi" oriģinālsaturam un izbaudītu citas abonentu priekšrocības!