Reģistrē vai atjauno DELFI kontu un laimē jauno Samsung viedtālruni
DELFI sadarbībā ar Samsung saviem lasītājiem piedāvā iespēju laimēt vienu no trim jaunajiem Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G viedtālruņiem. Viss, kas jādara - laikā no 22. septembra līdz 2. novembrim jāpiereģistrē jauns DELFI konts vai jāatjauno informācija par sevi jau eksistējošā DELFI kontā.

DELFI konts tev sniegs iespēju izmantot dažādus mūsu pakalpojumus, piemēram, saglabāt rakstus, ko vēlies izlasīt vēlāk, vai izmēģināt DELFI maksas satura abonēšanu.

Izlozē piedalīsies visi, kas reģistrējuši DELFI kontu un laikā no 22. septembra līdz 2. novembrim aizpildījuši anketu, norādot savu vārdu, uzvārdu, dzimumu un vecumu, kā arī kontaktinformāciju. Jaunajā akcijā var piedalīties ikviens reģistrēts DELFI konta lietotājs vai DELFI maksas satura abonents, kurš anketā aizpildījis visus laukus. Ar izlozes noteikumiem vari iepazīties šeit. Iegūtos datus par saviem lietotājiem izmantosim, lai uzlabotu savu produktu kvalitāti un lietotāju pieredzi nākotnē.

Ik pēc divām nedēļām starp dalībniekiem izlozēsim vienu no jaunajiem Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G viedtelefoniem. Izlozes notiks 6. un 10. oktobrī, kā arī 3. novembrī.
DELFI lasītāja kontā iespējams veikt izmaiņas profila informācijā, sazināties ar DELFI un saņemt informāciju par dažādiem notikumiem.
Savā DELFI kontā vari abonēt mūsu maksas saturu - "DELFI plus" un MVP, pārbaudīt pašreizējo abonementu statusu un aktivizēt dāvanu kodus.

Kontā ikvienam ir iespēja saglabāt gan analītiskus materiālus izlasīšanai vakarā, gan kārdinošas receptes pagatavošanai svētku reizē, aizraujošus maršrutus brīvdienām un daudz citu noderīgu informāciju. Virs katra raksta atradīsiet ikonu "saglabāt grāmatzīmi", un šādi atzīmētos rakstus iespējams apskatīt un izlasīt jebkurā ierīcē, vienkārši pieslēdzoties savam DELFI kontam.
Publicitātes foto
Samsung Galaxy Note20 sērijas telefoni ir aprīkoti ar līdz šim ātrāko pieejamo procesoru. Stilīgās ierīces piedāvā progresīvas tehnoloģijas un savā klasē labāko mobilo telefonu lietojamību, nemainot Note sērijai raksturīgo eleganto dizainu.

Šis ir īstais telefons arī profesionālu video uzņemšanai, jo Galaxy Note20 sērijas 8K video funkcija ļauj nofilmēt īpaši augstas izšķirtspējas un profesionālas kvalitātes kadrus, kas nedarītu kaunu pat kino operatoram - pro video režīmā ar augstas kvalitātes fokusu, audio, ekspozīcijas, apgaismojuma, tālummaiņas rīkiem un filmēšanu ar 120 kadriem sekundē.
Note lietotāji neļaus samelot, ka S Pen irbulis šiem viedtelefoniem ir īpaši parocīgs un ļauj veikt pierakstus ikreiz, kad rodas iedvesma, nodrošinot vēl labāku skāriena precizitāti. Jāpiebilst, ka jaunajam S Pen irbulim ir iekļauti pieci jauni žesti jeb gaisa komandas, kas palīdz ērtāk un ātrāk kontrolēt savu tālruni attālināti, izmantojot roku kustības.
Šis foto uzņemts ar Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G viedtālruni/DELFI