Tev ir svarīgi uzzināt par to, kas ir svarīgi tev, tavai ģimenei, kopienai, sabiedrībai – un mūsu valstij. Tev ir svarīgi, lai būtu uzticams avots, kur meklēt ziņas un zināšanas. Jo tev ir svarīgi tās pētīt, analizēt – un dalīties tajās ar līdzcilvēkiem.

Mums, "Delfi" žurnālistiem, ir svarīgi tas, kas ir svarīgi tev – "Delfi" lietotājam.
Kad tev ir svarīgi būt klātesošam notiekošajā lielpilsētu mutulī, kā arī ieraudzīt mazpilsētu un lauku nesteidzīgo ikdienas dzīvi.

"Delfi" ir klātesošs, jo ir visas Latvijas medijs. Mums ir svarīgi, lai mūsu lietotāji pirmie uzzinātu par sev svarīgo.
Pat šķietami tālas norises Lielbritānijā, Afganistānā vai Baltkrievijā kļūst tuvas un svarīgas brīdī, kad sāk ietekmēt tavu ikdienu vai pat sabiedrību kopumā.

"Delfi" informē un analizē politiskos procesus Latvijā un ārpus tās robežām, turklāt iestājas par to, lai vienlīdz drošas būtu gan valsts, gan vārda brīvības robežas.
Lai cik tuvu vai tālu tu būtu no politikas, tevi ietekmē politiķu pieņemtie lēmumi. "Delfi" publikācijās, intervijās un diskusijās ļauj paust savu viedokli visām iesaistītajām pusēm, lai tu varētu domāt, spriest, svērt un ar pārliecību balsot par tiem, kas, tavuprāt, veidos labāku Latviju.
Bieži labākās zāles pret viltus ziņām, meliem un korupciju ir ironija. "Delfi" personības šīs nebūšanas atmasko atbildīgi, argumentēti un ar prieku!
Tavā ikdienas dzīvē "mazās" lietas bieži ir svarīgākas par "lielajām". "Delfi" zina, ka, palīdzot tev veselīgi paēst un kārtīgi izsportoties, atklāt negaidītas šķautnes vēsturē un uzturēt psiholoģisko labsajūtu, mēs padarām visu sabiedrību imūnāku gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
Mums, "Delfi", ir svarīgi mainīties līdzi laikam – nodrošinot, lai viss svarīgais tev būtu viegli pieejams gan datorā, gan telefonā, gan sociālo tīklu raibajā ziņu lentē. Lai svarīgais būtu atklājams "Delfi" rakstos, izpētāms "Delfi" infografikās un uzzināms "Delfi TV" tiešraidēs.

Mums ir svarīgi, lai ne vien "Delfi" saturs kļūtu arvien profesionālāks, labāk pieejams un pārskatāms, bet arī mūsu zīmola identitāte iegūtu pasaules tendenču elpu, ieņemot nozīmīgāku vietu tavās ikdienas gaitās.

Tāpēc – kad tev ir svarīgi, atver "Delfi".
Katrs "Delfi" abonents palīdz mūsu žurnālistiem jums ziņot par svarīgo. Lūdzu, atbalsti mūsu žurnālistus un abonē "Delfi" saturu.