Fоtо: Publicitātes foto
Kā palutināt sevi, kad kārojas kaut kā salda, bet tajā pašā laikā arī viegla? Mutē kūstošs biezpiena sieriņš ir izcila izvēle desertam, un "Magija" piedāvājumā savai gaumei kaut ko tīkamu spēs atrast ikviens. Šie biezpiena sieriņi līdzās pārsteidzošām garšas niansēm var lepoties ar visaugstākajiem kvalitātes standartiem.

Lietuvas uzņēmums "Žemaitijos pienas" jau teju 40 gadu var lepoties ar biezpiena sieriņiem "Magija", kurus iecienījuši ne tikai paši lietuvieši, bet arī kaimiņi Baltijā – Latvijā un Igaunijā. Gan pircēji, gan nozares eksperti allaž novērtējuši "Magija" oriģinālās garšas, kuru pamatā ir augstvērtīgas sastāvdaļas – izcili krēmīgs biezpiens, īsta šokolāde un dabīgas piedevas.

Vienpadsmit gadus pēc kārtas (no 2009. līdz 2019. gadam) vaniļas biezpiena sieriņš "Magija" tika atzīts par iecienītāko produktu Lietuvā, bet 2015. gadā ieguva arī zelta medaļu Vācijā. Biezpiena sieriņi "Magija" kopumā ir ieguvuši 25 dažādus starptautiskus apbalvojumus, tostarp arī "Superior Taste Award" un "Anuga Taste".

Augstākā labuma izejvielas

Unikālā irdenā biezpiena tehnoloģija "Puri", kuru tehnologi noslīpējuši līdz pilnībai un kas tiek turēta lielā noslēpumā, ikvienam sieriņam piešķir īpaši krēmīgu, gaisīgu un maigu konsistenci, kas būs īpašs baudījums pie tējas vai kafijas.

Biezpiena sieriņi "Magija" ir olbaltumvielām bagāti, un tiem netiek pievienoti konservanti, tāpēc tie ir piemēroti arī bērniem kā salda uzkoda pēc brokastīm vai pusdienām. Biezpiena sieriņu sastāvā ir 82% biezpiena masas, tie tiek glazēti ar šokolādi, kas satur 67% kakao, un to sastāvā tiek izmantota tikai dabīga vaniļa.

Sauklis "Maģiskās garšas brīdis" izcili raksturo biezajā šokolādes kārtā iekļauto biezpiena kārumu – izvēlies biezpiena sieriņus "Magija" jebkurā dzīves brīdī, kad kārojas panašķēties vai vēlies sevi palutināt.

Brīnišķīgas garšas mirkļi

Biezpiena sieriņu "Magija" sortimentā atrodamas trīs dažādas līnijas, kurās ir divpadsmit dažādu garšu biezpiena sieriņi ikvienai gaumei. Tie visi pārsteidz ar krēmīga biezpiena un uz mēles kūstošas glazūras harmoniju.

Klasikas līniju iecienījuši gan lieli, gan mazi. Tajā ir daudziem jau labi pazīstami un iecienīti biezpiena sieriņi, kuru popularitātes augšgalā jau daudzus gadus atrodas vaniļas sieriņš. Šajā līnijā atrodams arī biezpiena sieriņš ar magoņu sēkliņām, klasiskais šokolādes biezpiena sieriņš, biezpiena sieriņš ar iebiezinātā piena pildījumu, biezpiena sieriņš ar želejas gabaliņiem un arī biezpiena sieriņš "toffee" glazūrā.

Arī par piena šokolādes cienītājiem nav aizmirsts. Jaunākajā produktu līnijā "Magija" atrodami četri garšu varianti. Šīs līnijas našķi ir pārklāti ar piena šokolādi, tāpēc tie ir saldāki. Savukārt, pateicoties inovatīviem garšu salikumiem, šos biezpiena sieriņus iecienījuši jaunieši, kuriem patīk izmēģināt jaunas lietas.

Piena šokolādes līnijā atrodami glazēti biezpiena sieriņi ar karamelizētiem kokosriekstiem, mandelēm un aveņu pildījumu, kas lutina ar īsteni vasarīgu garšas kokteili. Tāpat arī garšas baudījumu iespējams gūt ar sāļās karameles biezpiena sieriņu vai biezpiena sieriņu ar zemesriekstiem un karameles pildījumu, bet bērni īpaši iecienījuši biezpiena sieriņu ar cepumu garšu. Starp citu, tā pildījums ir melnā krāsā.

Savukārt "Baltijas ceļa" līnijā atrodamas garšas, ar kurām tiek godinātas divas Baltijas valstu galvaspilsētas – Rīga un Tallina. Šie biezpiena sieriņi simbolizē trīs valstu draudzību, un ar savām krāsām un garšām tie iemieso katru no valstīm. Rīgai veltītais biezpiena sieriņš ir īpašs ar trīskāršo karameli, bet Tallinas biezpiena sieriņš lutina ar biezpiena un melleņu kombināciju.

Starptautisku atzinību ieguvušie Lietuvā ražotie biezpiena sieriņi ir īsteni maģisks deserts. Izmēģini pats un atrodi savu mīļāko garšu!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !