sadarbībā ar egļu serviss
Āķīgais Ziemassvētku tests
Vai esi dzirdējis šos neparastos faktus?
Reti kurās mājās Ziemassvētki tiek svinēti bez eglītes. Kādam tā ir lielāka, citam – mazāka, bet tās smarža acumirklī spēj uzburt svētku sajūtu. Skaistākās eglītes izvēlēšanās ir vesels rituāls, tāpēc "Egļu serviss" šajos svētkos sarūpējis īpašu pārsteigumu – trīs laimīgie katrs saņems pa eglītei.
Līdz 2023. gada 14. decembra plkst. 23.59 ikvienam, kurš izpildīja testu un atbildēja pareizi uz visiem desmit āķīgajiem jautājumiem par Ziemassvētku tematiku, bija iespēja piedalīties konkursā. Tajā tika izlozētas trīs "Egļu servisa" sarūpētas "Nordmann" eglītes podiņos.

Uzvarētāji tika noskaidroti trīs izlozēs – 1. decembrī, 8. decembrī un 15. decembrī. 1. decembra izlozē palaimējās Sindijai Virsei (sindija.*****@gmail.com). 8. decembra izlozē paveicās s.te*****@gmail.com. Savukārt 15. decembra izlozē eglīti laimēja Jānis Immers (janis.i*****@gmail.com). Mūsu rūķis ar visiem laimētājiem ir sazinājies personīgi, lai vienotos par eglītes saņemšanu.

Lai gan egļu izloze ir noslēgusies, nebēdā! Tev tāpat joprojām ir iespēja izpildīt testu, pārbaudīt savas zināšanas un, iespējams, arī uzzināt kādu jaunu, nedzirdētu faktu, ar kuru svētku vakarā pie galda pārsteigt viesus. Lai skaisti svētki!
"Nordmann" eglītes podiņos
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
Līga Švāne, Rihards Janmers
REDAKTORS
Līga Švāne
DIZAINS
Ralfs Eglītis
IZSTRĀDE
Krišjānis Bušs
PROJEKTU VADĪBA
Madara Orola
MEDIJU KOMUNIKĀCIJAS EKSPERTS
Lauma Simanoviča
Copyright © 2023 AS DELFI. All rights reserved.