sadarbībā ar UAB JTI Baltic
Noslēgusies aptauja par tabakas izstrādājumu likuma grozījumiem; zināmi laimētāji
Līdz 4. jūnija plkst. 23.59 norisinājās aptauja*, kurā pilngadību sasniegušie tabakas vai nikotīna izstrādājumu lietotāji tika aicināti izteikt viedokli par par gaidāmajiem grozījumiem Tabakas izstrādājumu, tabakas aizstājējproduktu, augu smēķēšanas produktu, elektronisko smēķēšanas ierīču un to šķidrumu aprites likumā. Visi aptaujas dalībnieki piedalījās vērtīgu balvu izlozē, un esam noskaidrojuši laimētājus.


Pieci laimīgie, kuri saņems dāvanu karti no "Ryanair" vai "iDeal" (pēc izvēles) 200 eiro vērtībā ir Gundega (zande.gu*****@gmail.com), Annija (annijadauka*****@gmail.com), Dzintars (dzintars.*****@gmail.com), Ksenija (kseniyak*****@gmail.com) un Ieva (iev*****@inbox.lv). Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies personīgi, lai vienotos par balvu saņemšanu.

*Aptaujā iegūtie rezultāti palīdzēs izprast Latvijas iedzīvotāju un tabakas un nikotīna izstrādājumu patērētāju viedokli par gaidāmajiem grozījumiem. Tās ierosinātājs ir UAB "JTI Baltic", aptauju organizēja SIA "Scandi Commerce Accelerator Europe".
Projekts sadarbībā ar:
UAB JTI Baltic
SATURS
SIA "Scandi Commerce Accelerator Europe"
IZSTRĀDE
Delfi Brand Studio
Pārdošanas projektu vadītājs
Aija Daukste
Copyright © 2024 AS DELFI. All rights reserved.