sadarbībā ar nICK JR.
Spēlēt dakteros, izglābt nomaldījušos pīlēnu un viltībā pārspēt lapsu Garnadzi – mazajai Dorai dienas paiet vienos piedzīvojumos. Bet ko Dora darītu, ja kopā ar saviem draugiem – Karti, Mugursomu un pērtiķēnu Zābaciņu – nonāktu Rīgā, Cēsīs vai Liepājā? Ļauj vaļu iztēlei, uzzīmē Doras piedzīvojumus tavā pilsētā, un varbūt tieši tu laimēsi jaunu "Apple iPad" ar irbulīti!

Pievienojies pasaulē izcilākās atklājējas Doras piedzīvojumiem! Kopā ar draugiem un ģimeni Dora nebaidās stāties pretī izaicinājumiem, pārvarēt šķēršļus un nesavtīgi palīdzēt tiem, kas nonākuši grūtībās. Vai tu esi gatavs izzināt pasauli kopā ar Doru? Viņai noteikti noderēs tava palīdzība!

Iztēlojies, kas notiktu, ja Dora nonāktu tavā dzīvesvietā – kādi būtu jūsu kopīgie piedzīvojumi? Varbūt Rīgas Ziedoņdārzā dosieties pa pēdām žiglam vāverēnam? Liepājā palīdzēsiet omītei izcept visgardākās pankūkas? Vai centīsieties atklāt, kurš sabojājis strūklaku Cēsīs? Ņem zīmuļus un papīru, modini fantāziju un piedalies zīmējumu konkursā!
Uzzīmē zīmējumu, palūdz vecākiem to nofotografēt, dod tam nosaukumu vai apraksti, kas zīmējumā redzams, un pievieno attēlu konkursa pieteikuma formā līdz 13. jūnijam.
29. maijā sāksies lasītāju balsojums! Konkursa noslēgumā izlozēsim vienu uzvarētāju, kurš laimēs galveno balvu – "Apple iPad" (2022, 256 GB) ar irbulīti. Savukārt trīs balsotāji varēs laimēt "Go3" dāvanu kuponu, lai varētu skatīties "Zinātkāro Doru" kanālā
"Nick Jr." televīzijā "Go3". Konkursā aicinām piedalīties bērnus līdz 6 gadu vecumam.

Konkurss noslēgsies 19. jūnijā, uzvarētāju paziņosim 20. jūnijā. Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi.

Konkursa noteikumus lasi šeit.
Projekts sadarbībā ar:
SATURS
Ketija Nuķe-Osīte
REDAKTORS
Kristīne Melne
DIZAINS
Ralfs Eglītis
IZSTRĀDE
Nikolajs Trubačistovs
PROJEKTU VADĪBA
Žanete Kļaviņa
MEDIJU KOMUNIKĀCIJAS EKSPERTS
Lauma Simanoviča
Copyright © 2024 AS DELFI. All rights reserved.