Foto: Cehs.lv karikatūra

Izvēle starp partijām nekad nav viegla, tomēr, ja samulsis attopies pie vēlēšanu urnas, tad zini, ka dzīves izvēlēs jau esi priekšā vienai lielai bāleliņu daļai. Proti, tu esi aizvilcis savu slinko pakaļu līdz iecirknim. Grūtākais ir aiz muguras, bet vieglāko daļu tev palīdzēs pārvarēt domnīcas "Cehs.lv" politologs Kristaps Āls, kurš kopā ar "Cehs.lv" štata numerolgu un taro kāršu ekspertu ir viena tvīta garumā atbildējis uz jautājumu – ko katra partija pasaka par tevi.

Partiju nosaukumos ir saglabāta "CVK.lv" publicētā rakstība, kā arī sarakstu numeriskā secība no pirmā līdz deviņpadsmitajam (šeit īpašs paldies jāsaka numerologam, bez kura tas nebūtu bijis iespējams).

Jaunā VIENOTĪBA

Tu pusdienās gadiem ņem ceptus kartupeļus ar karbonādi, bet sportā atbalsti tās komandas, kuras tobrīd ir vadībā. Dzīvojamajā istabā mēdz dienām ilgi skatīties uz vecajām tapetēm – it kā varētu pieķerties, bet tūlīt LTV7 sāksies "Mērdoka noslēpumi".

"Latvijas Krievu savienība"

Tev ir virs 75. Ar nostalģisku smaidu atceries stāvēšanu rindā uz gaļas bodi, sažmiegtā dūrē turot gaļas talonus, prātā zīmējot idillisku, bet demencē padilušu bildi no "tiem laikiem". Ja tev ir zem 75, tad tu esi audzis "poģikā", kurā toni nosaka iepriekš aprakstītie artefakti.

Zaļo un Zemnieku savienība

Ja tu kaut ko ieņem galvā, tad stūrgalvīgi pie tā turēsies. Tevi var mēģināt pārliecināt ar emocijām, faktiem, pieredzi, bet nekas nestāv pretī argumentam "ai, bet viņš taču ir tik foršs!" Sporta fanu vidū šādus cilvēkus sauc par "ultrām", bet politikā – vientiešiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!