Olga Rajecka rosās "McDrive™" un pārsteidz restorāna klientus
Olga Rajecka rosās "McDrive™" un pārsteidz restorāna klientus
Dziedātāja Olga Rajecka pieņēma izaicinājumu uz vienu dienu kļūt par "McDonald's" darbinieci, un šis piedzīvojums tika iemūžināts divās video sērijās. Stāsta pirmajā daļā skatuves māksliniece iepazinās ar jaunajiem kolēģiem, izzināja restorāna virtuvi un piešāva roku pasūtījumu sagatavošanā. Tagad pienācis laiks apgūtās iemaņas likt lietā, apkalpojot klientus.
"McDonald's" komandā visi darbiņi ir rūpīgi sadalīti. Katram ir savi pienākumi, un efektīva plānošana ir panākumu atslēga. Restorāna vadītāja vietniece Anastasia darbu virtuvē salīdzināja ar ceļu satiksmes noteikumiem – viss ir sakārtots tā, lai darbinieki viens otram netraucētu un nesaskrietos. "Tas ir komandas darbs – mēs visi esam viena liela komanda, strādājam kā viens liels mehānisms," tā Anastasia.
Maiņas vadītāja Marija apmācīja Olgu darbam "McDrive™". Austiņas, mikrofons – aiziet! "Es viena pati to nespētu," nedaudz baiļojās dziedātāja. Lai gan sākumā Olga bija manāmi satraukusies, viņa ātri vien iepraktizējās un pieņēma pasūtījumus kā īsta profesionāle. Laipna izturēšanās, pozitīvs noskaņojums un smaids pavadīja katru gatavo pasūtījumu, kuru viņa nodeva viesiem.
Darba vide šeit ir tik daudzveidīga un sakārtota, īpaši piemērota tiem, kam, pildot uzdevumus, patīk ieiet azartā un pēc iespējas ātrāk sasniegt mērķus.
Olga Rajecka, dziedātāja
Arī restorāna zālē dziedātāja jutās kā zivs ūdenī. Olga secināja, ka tieši kolēģu atbalsts, padomi un uzmundrinājumi viņai kā jaunajai darbiniecei ļauj ātrāk iejusties vidē un nebaidīties no dažādiem pienākumiem. "McDonald's" darbinieki ir kā liela ģimene, kurā viens par otru rūpējas un palīdz. Šeit neviens netiek atstumts, un kolektīvā laipni gaidīti ir gan jaunieši, gan arī seniori.
Darbs "McDrive™", klientu apkalpošana un pasūtījumu sagatavošana – dziedātāja ikvienā pozīcijā sevi godam pierādīja kā priekšzīmīgu darbinieci. Dienas beigās restorāna vadītāja vietnieks Kirils Olgai pasniedza mēneša labākā darbinieka diplomu un savā uzrunā piebilda – ikvienam, kas ir gatavs mācīties un pilnveidoties, "McDonald's" komandā ir karjeras izaugsmes iespējas.
Es sākumā biju ļoti satraukusies, bet izrādījās, ka nav nemaz tik grūti. Pats galvenais – te ir kolosāls kolektīvs. Vienmēr, kad apmeklēju "McDonald's" restorānu, mani ļoti priecē šeit strādājošie cilvēki. Viņi vienmēr ir veikli, jauki un pozitīvi.
Olga Rajecka, dziedātāja

Gribi kļūt par daļu no mūsu komandas?

Piesakies darbam "McDonald’s" mājas lapā.

Veidoja:
Teksts: Līga Švāne
Video: KMM VISUALS
Dizains: Ralfs Eglītis
Projekta vadība: Žanete Kļaviņa
Mediju komunikācijas eksperts: Ieva Zeibote
Avoti:
Projektā izmantoti: attēli no McDonald's
Projekts sadarbībā ar: