Foto: Privātais arhīvs
Šā gada pavasarī loģistikas uzņēmuma "Balti Logistika" vadībā notika pārmaiņas – par izpilddirektori un valdes locekli Baltijas valstīs iecelta Leili Guļijeva, kura līdz šim uzņēmumā ieņēma pārdošanas vadītājas amatu.

Leili Guļijeva vada Latvijas, Igaunijas un Lietuvas filiāles, nomainot Jūelu Timmu (Joel Timm) un Magnusu Lepasalu (Magnus Lepasalu), kuri pievērsušies Igaunijas AS "Balti Logistika" grupas uzņēmumu attīstībai.

"Balti Logistika" kolektīvam viņa pievienojās jau 2006. gadā.

Sarunā ar "Delfi Bizness" uzņēmuma vadītāja uzsver, ka vēlas lauzt stereotipu par loģistiku kā vīrišķīgu nozari. Tā nebūt neesot – uzņēmuma komandā strādā arī citas sievietes.

"Daudziem, kas mani nepazīst, pēc mana vārda un uzvārda varētu šķist, ka neesmu latviete un latviski nerunāju. Tā nemaz nav," viņa stāsta, atklājot kādu kuriozu gadījumu, kas piedzīvots restorānā.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Loģistikas nozarē darbojos jau kopš 2006. gada. Savu karjeru uzņēmumā "Balti Logistika" sāku no pašiem pamatiem – pakāpeniski, soli pa solim, esmu virzījusi savus mērķus arvien augstāk.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!