Foto: Privātais arhīvs

Līsa Ristala (Liis Ristal) ir piegādes platformas "Wolt" vadītāja Baltijā. "Šobrīd nespēju iedomāties sevi nekur citur – "Wolt" ir mans mazulis, kurš aug kopā ar mani," viņa saka sarunā ar "Delfi Bizness".

Viņa izmanto vēl vienu salīdzinājumu, raksturojot pašreizējo situāciju nozarē. "To varētu salīdzināt ar laiku, kas iestājas laulātajiem, atgriežoties no medusmēneša," saka platformas vadītāja, paskaidrojot, ka patlaban jāsaskaras ar skarbo realitāti.

Līsa Ristala brīvajā laikā labprāt spēlē tenisu un ceļo. Viņa ir arī mamma dvīņiem.

Uzņēmums "Wolt Latvija" reģistrēts 2016. gadā. Tā vienīgā īpašniece ir Somijas "Wolt Enterprises".

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Darbam cilvēks velta lielu daļu no savas dzīves. Kāpēc strādājat tieši šajā jomā?

Manas mīļākās darba dienas ir piepildītas ar neparedzētiem izaicinājumiem un jaunu risinājumu meklējumiem. Jaunuzņēmums ir īstā vieta tādiem kā es, jo lielākā daļa biznesa procesu ir nepabeigta – tie pastāvīgi jāpilnveido un ātri jāspēj pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Mums nav greznības apstāties un veltīt laiku, lai izvērtētu visus riskus, – visbiežāk lēmumi jāpieņem ātri. Intensīvā darba vide un neparedzamā ikdiena man dod enerģiju un ir kā dzinulis turpināt. Varētu teikt, ka esmu darbaholiķe, tāpēc manas vissliktākās darba dienas ir tās, kurās strādāju no deviņiem līdz pieciem un nenotiek nekas neparedzēts.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!