Kļūsti par daļu no starptautiska, dinamiska un nozares vadošā uzņēmuma Eiropā

"Elfa Distrelec" ir Šveicē dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar elektronikas komponenšu tirdzniecību un izplatīšanu, galvenokārt fokusējot savu darbību Eiropas mērogā. Latvijā "Elfa Distrelec" ienāca 1998. gadā, un kopumā uzņēmumam ir 14 pārstāvniecības dažādās valstīs.

Uzņēmums ir daļa no "RS Group" – britu kompānijas ar vairāk nekā 80 gadu pieredzi industriālo iekārtu un elektropreču izplatīšanā. Grupas uzņēmumi piedāvā vairāk nekā 3,7 miljonus produktu – modernākās un jaunākās inovācijas no uzticamākajiem ražotājiem – un piegādā sūtījumus uz vairāk nekā 130 valstīm.

Mūsu vērtības
Mēs ticam savām pamatvērtībām – tās ir pīlāri, uz kuriem balstās "Elfa Distrelec".
  • Klienti
    Mums klienti ir pirmajā vietā. Mūsu prioritāte ir nodrošināt lielisku klientu apkalpošanu.
  • Viena komanda
    Kopā mēs esam spēks. Esam vienmēr atvērti un pretimnākoši un sadarbojamies ar citiem, lai dalītos zināšanās viens ar otru.
  • Izaugsme
    Mēs paši veidojam savu nākotni. Mēs esam progresīvi domājoši, ambiciozi un vēlamies pilnveidoties, lai izaicinātu gan sevi, gan kolēģus.
  • Iedvesmot
    Mēs esam lēmumu pieņēmēji, jo uzņemamies atbildību, lai sasniegtu kopīgi izvirzītos mērķus.
Mūsu darba kultūra
Mikroklimats mūsu uzņēmumā ir ļoti dinamisks. Tiem, kuri ir gana motivēti, tendēti uz izaugsmi un arī gatavi mācīties, ir iespējas attīstīties, pilnveidoties un kāpt pa karjeras kāpnēm.
  • "Elfa Distrelec" ir vairāki departamenti, tādējādi jaunajiem darbiniekiem, kuri vēl ir sava profesionālā ceļa meklējumos, ir plašas iespējas sevi realizēt. Mūsu uzņēmumā tiek arī piedāvāta iespēja vienam otru "ēnot" un ieskatīties citu departamentu ikdienā. Ja būsi modrs un spēsi sevi pierādīt, tu noteikti nepaliksi nepamanīts!
  • Uzņēmums var lepoties ar darbiniekiem, kuri jau daudzus gadus ir daļa no "Elfa Distrelec". Viņu uzticība ir kā apliecinājums tam, ka kaut ko darām pareizi un spējam saviem darbiniekiem nodrošināt vidi, kurā viņi jūtas novērtēti un gaidīti.
  • Ja tu esi ne tikai atbildīgs, zinātkārs un mērķtiecīgs, bet arī atvērts jaunām idejām un pārmaiņām, tev noteikti atradīsies vieta "Elfa Distrelec" kolektīvā. Mūsu uzņēmumā augsti tiek novērtēta arī izpalīdzība un patstāvība svarīgu lēmumu pieņemšanā.
Mūsu darbinieki – uzņēmuma vērtība

Katru gadu izskatām "Fontes" Vispārējā atalgojuma pētījumu, kurā tiek identificētas atalgojuma attīstības tendences un prognozes darba tirgū Baltijā. Tādējādi spējam saviem darbiniekiem nodrošināt konkrētajā nozarē konkurētspējīgu un motivējošu atalgojumu. Nodrošinām arī plašu labumu grozu, kurā ir:

  • sociālās garantijas;
  • veselības apdrošināšanas polise;
  • iespēja daļēji strādāt attālināti (hibrīdā darba modelis);
  • kafija, tēja un ūdens, kā arī svaigi augļi reizi nedēļā;
  • iekšējo mācību platforma un atbalsts kursiem vai mācībām;
  • atbalsts briļļu iegādei;
  • dāvanas darbinieku bērniem Ziemassvētkos un vēl daudz kas cits.
Saliedēta komanda – panākumu atslēga
"Elfa Distrelec" kolektīvā pieturamies pie pārliecības, ka mēs visi esam vienlīdzīgi, tāpēc rīkojam dažādus saliedēšanās pasākumus. Divi lieli ikgadējie notikumi, kuros visi darbinieki sanāk kopā, ir Ziemassvētku balle un sporta spēles. Savukārt citkārt birojā uz saviesīgu pasākumu sanākam īpašos datumos – Latvijas valsts dzimšanas dienā un citos svētkos. Rīkojam arī interesantus izaicinājumus un konkursus, kuros savstarpēji sacenšamies.
Kā ir strādāt "Elfa Distrelec"
Pievienojies mums!
Vienmēr priecājamies iepazīt talantīgus speciālistus, kuri vēlas strādāt "Elfa Distrelec" komandā. Ja vēlies būt daļa no starptautiska, dinamiska un nozares vadošā uzņēmuma Eiropā, spied šeit: Jobs list – Distrelec.
Aktuālās vakances
Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.