Norvēģu valoda + lieliska darba vide + finanšu joma = tava jaunā darba vieta DNB Servisa centrā.
Vai esi gatavs spert soli attīstības virzienā? Mēs, vairāk nekā 300 kolēģu lielā DNB Servisa centra komanda, zinām, ka panākumi nāk pie tiem, kuri izlēmīgi sper soli uz priekšu! DNB Servisa centrs ir vieta, kur cilvēki un bizness plaukst! Kā mēs to panākam? Lasi tālāk un mēs tev atvērsim durvis uz DNB pasauli!

DNB – Norvēģijas darba vide Latvijā

Ar klātbūtni 17 valstīs un vairāk nekā 9 000 darbinieku, kas strādā DNB birojos visā pasaulē, mēs esam daļa no spēcīgas un atbalstošas servisa komandas. DNB servisa centrs Rīgā ir Norvēģijas darba vides saliņa Rīgā, kur profesionāla un draudzīga komanda jau kopš 2012. gada sniedz bankas un maksājumu pakalpojumus.

Vispirms mēs ieguldām tavās zināšanās

Vai esi pamanījis, ka katras jaunas valodas apguve sniedz plašākas iespējas dzīvē? Mēs par to esam 100% pārliecināti! Katrs darbinieks, kurš ierodas pie mums ar lieliskām angļu valodas zināšanām, pirmos darba mēnešus pavada Norvēģu valodas apguves kursos. Bet neuztraucies, mēs par visu esam padomājuši:

  • tu būsi mūsu darbinieks no pirmās apmācību dienas;
  • ļausim pilnvērtīgi iegrimt valodas apguvē;
  • apmācību periodā maksāsim tev pilnu algu.

Kāpēc darbinieki izvēlas DNB Servisa centru?

Mēs apzināti veidojam uzņēmuma iekšējo klimatu, kurā savstarpēja cieņa, atbalsts no vadītājiem, iekļaujoša darba vide un dažādība ir galvenās vadlīnijas.

Mūsu darba vides centrā ir komanda – darbinieki, kas profesionāli apkalpo klientus pēc DNB augstajiem standartiem, atbalstot un iedrošinot vienam otru sasniegt vairāk.

Mēs zinām, cik būtiski ir savas vērtības īstenot darbos, tāpēc prieks, ka DNB servisa centrs savā uzņēmumu grupā ir kļuvis par līderi godīgas samaksas nodrošināšanā darbiniekiem Latvijā.

Mūsu darbinieki novērtē arī šīs papildu priekšrocības:

Hibrīda darba modelis pēc apmācību perioda beigām
Papildu brīvdienas
Regulāri un daudzveidīgi pasākumi darbiniekiem
Veselības apdrošināšana
Moderns un ērts ofiss Jaunajā Teikā
Bezmaksas abonements sporta klubā “Squad hour”

Laiks spert soli pretim attīstībai!

Apskati DNB Servisa centra vakances un piesakies jau šodien!

Aktuālās vakances
Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.