Dažādība, inovācijas, dinamika un atvērtība – stipras komandas satvars
"Playtech Live Latvia" komandu veido apmēram 1900 talantīgi un enerģiski jauni cilvēki, kurus visus vieno dažādība – uzņēmumā strādā cilvēki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Apvienotās Karalistes, Polijas, Itālijas, Indijas, Brazīlijas un daudzām citām valstīm. Strādājot "Playtech Live Latvia", ikkatrs atradīs kaut ko sev – dažiem patiks atvērtā komunikācija, citi novērtēs multikulturālo vidi, vēl kādu iepriecinās bezmaksas manikīrs un citi labumi.
"Playtech Live Latvia" birojs atrodas Daugavas krastā ar burvīgu skatu, kuru var baudīt vienā no terasēm, paralēli nododoties galda tenisa spēlei. Izklaides pieejamas arī jautrības istabā, kur, piemēram, var sarīkot "PlayStation" turnīru vai arī saguruma brīdī netraucēti nosnausties klusajā istabā, taču galvenā vērtība ir jauneklīgais kolektīvs un nepiespiestā atmosfēra.

Kāds ir "Playtech Live Latvia" darbinieks? Entuziasma pilns un gatavs iesaistīties jaunos piedzīvojumos, uz pasauli un cilvēkiem skatās pozitīvi, domā progresīvi, ir atvērts un komunikabls.
"Playtech Live Latvia" pamatvērtības
  • Godīgums (integrity)
    Mēs tiecamies būt atbildīgi jebkurā situācijā un godīgi pret visām iesaistītajām pusēm;
  • Inovācijas (innovation)
    Mūsu mērķis ir būt nozares priekšgalā, izstrādājot produktus un sniedzot pakalpojumus, kas atbilst likumiem un riska mazināšanas pasākumiem;
  • Izcilība (excellence)
    Visa mūsu darbība, proti, produktu izstrāde un pakalpojumu sniegšana, gan iekšējā, gan ārējā komunikācija un savstarpējā sastrādāšanās ir vērsta uz izcilību;
  • Sniegums (performance)
    Mēs vienmēr nodrošinām teicamu sniegumu, izpildot klientu un akcionāru likumīgi izpildāmās un reālistiskās vēlmes.
Mēs savus kolēģus uztveram kā ģimeni un mums patīk pavadīt laiku kopā. Komandas garu stiprinām ar regulāriem komandu pasākumiem neformālā gaisotnē, lielajiem pasākumiem, kuros esam visi kopā, un arī ar dažādu kursu un radošo darbnīcu palīdzību. Mūsu ballītes un pasākumi ir leģendāri – mums kopā nekad nav garlaicīgi!
"Playtech Live Latvia" priekšrocības
Laika plānošana
Vairums no mūsu uzņēmuma darbiniekiem strādā maiņu grafikā, kas ir liela priekšrocība ikvienam, kam patīk plānot savu laiku pašam. Brīvdiena nedēļas vidū? Studijas no rīta? Mēs varam palīdzēt to īstenot! Darbu iespējams apvienot ar studijām un hobijiem, kā arī ļauj vecākiem pielāgot darbu bērnu dzīves ritmam.
Karjeras attīstības iespējas
Vairāki vadošie darbinieki ir izauguši no tādām pozīcijām kā kāršu jaucēji, spēļu prezentētāji u.c. Mūsu komandā ikvienam ir iespēja sevi pierādīt un izpētīt savas iespējas kompānijā, “ēnojot” savas sapņu pozīcijas profesionāli.
Izaugsme
Mēs esam par attīstību – gan profesionālo, gan personīgo, tādēļ regulāri rīkojam atvērtās meistarklases un valodu kursus, kur var piedalīties ikviens interesents.
Rūpes par darbiniekiem
Mēs gādājam ne tikai par mūsu darbinieku fizisko veselību, nodrošinot veselības apdrošināšanu, bet arī par mentālo veselību – katrs darbinieks var apmeklēt bezmaksas terapijas sesijas.

Sarveswara pievienojās komandai 2019. gadā. Karjeru sācis kā spēļu prezentētājs, taču divu gadu laikā pierādījis sevi kā komandas spēlētāju, kurš ieinteresēts mesties jaunos piedzīvojumos, tādējādi kļūstot par klientu apkalpošanas servisa vadītāju.

Sarveswara Kumaran

Kristīnes stāsts "Playtech Live Latvia" sācies 2008. gadā līdz ar uzņēmuma atvēršanos Latvijā kā pirmā darbiniece personāla departamentā. Šobrīd Kristīne ir personāla direktore, kuras komandā Rīgā darbojas 10 HR jomas profesionāļi, kā arī Kristīne koordinē Amerikas, Rumānijas un Peru HR komandas.

Kristīne

Sandra komandai pievienojās 2008. gadā kā viena no pirmajiem spēļu prezentētājiem "Playtech Live Latvia" komandā. Kopš pirmās dienas Sandra izrādījusi interesi par dažādiem uzņēmuma procesiem un laika gaitā izaugusi par filiāles vadītāju "Playtech Live Lima".

Sandra
Vēlies strādāt "Playtech Live Latvia"?

Ja vēlies strādāt "Playtech Live Latvia", bet neredzi vakanci, kas tevi uzrunātu, droši sūti mums e-pastu ar savu CV. Mēs to izskatīsim un ar tevi sazināsimies, ja parādīsies kāda atbilstoša vakance. Ir arī pozīcijas, kurām nav nepieciešama iepriekšēja pieredze, tāpēc mūsu uzņēmumā ir gaidīts ikviens – šī var būt tava pirmā darba vieta. Svarīgākais ir pareizā attieksme, pārējo mēs iemācīsim! Ar aktuālajām vakancēm iepazīties šeit.

    Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
    Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.