Tavas drosmīgās ambīcijas ir tikai sākums!

Mēs iedrošinām savus cilvēkus attīstīt pareizo domāšanu un prasmes, lai viņi spētu virzīties uz priekšu, kļūt par pasaulē pieprasītiem pārmaiņu līderiem, veidot tikpat unikālu karjeru, kādi ir viņi paši, un radīt savu unikālo EY pieredzi.
Vai Tavs karjeras ceļojums varētu būt tikpat unikāls kā Tu pats?
Vēlies tikpat unikālu karjeru, kāds esi Tu pats? Panākumus, ko definē pats? Tava aizrautība stiprina mūsu mērķi – risināt pasaules sarežģītākos izaicinājumus, vienlaikus kopā veidojot labāku darba pasauli.

Mēs nodrošinām plašu darba mērogu, komandas un tehnoloģijas. Mēs parādīsim, kā sasniedzams mērķis, saskatot iespējas tur, kur citi saskata problēmas.

Kas mēs esam?
EY ir pasaules līderis profesionālo pakalpojumu tirgū. Sniedzot revīzijas, nodokļu, stratēģijas, darījumu un konsultāciju pakalpojumus, mēs palīdzam saviem klientiem gūt labumu no pārmaiņu radītajām iespējām.

Šodien esam labākā komanda ar teju 450 profesionāļiem Latvijā un 900 profesionāļiem Baltijā, kas padarījuši EY par līderi Baltijas profesionālo pakalpojumu tirgū.

Unikāla EY pieredze. Tavās rokās to izveidot!
  • Nepārtraukta mācīšanās
    Mēs pievēršam uzmanību ne tikai tam, kas esi šobrīd, bet arī tam, par ko vari kļūt. Sniegsim visu nepieciešamo atbalstu, lai Tu varētu atklāt un realizēt savu personīgo un profesionālo potenciālu.
  • Starptautiska pieredze
    Mēs piedāvājam plašu darba saturu, komandas un izaicinājumus, apmācības un attiecības, kas palīdzēs personalizēt un attīstīt Tavu karjeru.
  • Ātra izaugsme
    Mēs pārveidojam tradicionālo karjeras pieredzi, stiprinot Tavu profesionālo tirgus vērtību un attīstot inovatīvus līderus – tādus, kādi vajadzīgi mūsdienu pasaulei.
  • Elastība
    Mēs nodrošinām elastību – hibrīda darba modeli, elastīgu darba laiku un nepilna darba laika iespējas.
  • Labklājība un labsajūta
    Mēs sniedzam finansiālu, fizisku, emocionālu un sociālu atbalstu, lai Tu kļūtu par labāko sevis versiju.
  • Daudzveidīga un iekļaujoša kultūra
    Tiksi pieņemts tāds, kāds esi, un varēsi izteikt savu viedokli, lai palīdzētu citiem paust savu.
  • Mūsu atalgojuma piedāvājumā ir iekļauta veselības apdrošināšana, papildu apmaksāta brīvdiena, apmaksātas dienas mācībām un sevis pilnveidošanai, kā arī citas priekšrocības.
  • Darbinieku prasmēs un apmācībās mēs ieguldām vairāk laika un naudas nekā jebkad agrāk. Tas ietver iespēju EY darbiniekiem iegūt bezmaksas maģistra grādu uzņēmējdarbības analītikas vai ilgtspējas programmā vai “EY Tech MBA” sadarbībā ar “Hult International Business School”.
Pie mums jau 2–3 gadu laikā varēsi
  • Kļūt par ekspertu grāmatvedības, korporatīvo finanšu, revīzijas, stratēģijas, konsultāciju/IT, nodokļu, tiesību u. c. jomās.
  • Būt atbildīgs par aptuveni 5–7 projektiem gadā.
  • Vadīt 3–5 cilvēku komandu.
  • Gūt pieredzi vietējos un starptautiskos projektos dažādās nozarēs.
Kultūra, ar kuru lepojamies
Mūsu galvenās vērtības ir vērstas uz cilvēkiem, ciešu sadarbību un integritāti.

Un šīs vērtības ir mūsu cilvēkos, kuri iemieso godprātību, cieņu, sadarbību un iekļaušanos komandā. Enerģiski, entuziasma pilni un drosmīgi cilvēki, kuri veido pareizā rīcībā balstītas attiecības.

Tavs ieguldījums ir lielāks, nekā iedomājies:

  • vidējais darbinieku vecums ir 27 gadi;
  • regulāri pasākumi darbiniekiem;
  • iespēja iesaistīties "Sparkle in the EYe" pasākumu organizēšanas komandā;
  • iespēja iesaistīties mūsu sociālās atbildības iniciatīvās;
  • elastīgi darba nosacījumi.

Mēs, EY, patstāvīgi uzdodam labākos jautājumus
Katrs labākais jautājums ir sākums, kam seko darbības, inovācijas un jaunas domāšanas virzieni, kuri var mainīt pasauli.

Jo labāks ir jautājums, jo labāka ir atbilde, jo labāka kļūst pasaule.

Mēs katrs sniedzam savu unikālo ieguldījumu EY darbā un sabiedrības attīstībā. Kopā mēs veidojam labāku darba pasauli. Tā vienmēr ir dinamiska mijiedarbība – vispirms mēs veidojam sevi, bet pēc tam – ekonomiku mums apkārt. Mēs mācāmies un mācām, stāstām un klausāmies, meklējam idejas un dalāmies ar tām. Tas ir nebeidzams pārmaiņu un izaugsmes ceļš, līdz mēs izveidojam ko paliekošu – mums pašiem, EY un Baltijas valstīm.
Svinot EY trīsdesmito gadadienu Baltijā, dalāmies ar mūsu cilvēku personīgo un profesionālo aicinājumu pieredzes stāstiem. Vairāk par #EY30BalticsRocks var uzzināt šeit.
Aktuālās vakances

Unikāla EY pieredze. Tās veidošana ir tavās rokās!

Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.