Esam lepni radīt dzērienus prieka pilniem mirkļiem! Darbs mūsu uzņēmumā var kļūt arī par tavu nepārtrauktas izaugsmes dzinēju jebkur Latvijā.
AS "Cēsu alus" ir ar tradīcijām un pieredzi bagāta, ilgtspējīga un moderna dzērienu ražotne ar savu produkcijas izplatīšanas tīklu, kas veido pozitīvu dzērienu baudīšanas kultūru.

Mēs ne tikai ražojam inovatīvus dzērienus Cēsīs – mūsu loģistikas, pārdošanas un mārketinga komandas rūpējas par mūsu gardo dzērienu pieejamību patērētājiem ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē.
  • Mūsu uzņēmuma ilgtspējīgas un atbildīgas uzņēmējdarbības praksi apliecina augstākā - DIMANTA kategorija, kuru piešķir uzņēmumiem, kuri spēj skatīties tālāk par savu tiešo ietekmi un sniegt ieguldījumu nākotnes sabiedrības attīstībā, kā arī spēj mācīties no savām kļūdām un ieklausīties ietekmes pušu viedoklī, iedvesmojot citus, tā sekmējot gan nozares, gan valsts ilgtspējīgu attīstību.
  • Kopš 2014. gada esam atzīti par labāko darba devēju Vidzemē.
  • Mūsu rūpes par drošu, kavlitatīvu un autentisku produktu ražošanu apliecina BRC Global Standard for Food Safety.
  • Darbinieku drošība, veselība un labsajūta ir mūsu prioritāte, ko apliecina arī Arodveselības un darba drošības sertifikāts ISO 45001:2018. Esam pievienojušies "Misijai nulle", apliecinot savu misiju īstenot "0" negadījumu politiku darbā, rūpējoties par to, lai ikviens darbinieks atgriežas mājās sveiks un vesels.
  • Mūsu darbības rūpējoties par dabas un tās resursu saglabāšanu nākamajām paaudzēm apliecina ISO 5001:2018 Energopārvaldības standarts un Vides pārvaldības sistēmas standarts ISO 14001.
Mēs apzināmies, ka dažādības vadības spēks nav ciparos un statistikā, bet mūsu uzņēmuma kultūrā – spējā radīt iekļaujošu darba vidi, darbinieku dažādības potenciāla realizēšanai (zināšanas, prasmes, dzīves pieredze, izglītība utml.). Mums ir svarīgi, ka mūsu mērķi un ambīcijas tiek realizētas iekļaujošā, cieņpilnā, pozitīvā, radošā, mērķtiecīgā, savstarpēju izaugsmi un sadarbību veicinošā darba vidē.
Bet kas ir īpaši raksturīgs mums?
Zaļā sapņu komanda/"Green Dream Team"
Tā ir brīvprātīga darbinieku kustība, kas popularizē zaļo domāšanu ar mērķi izglītot darbiniekus par viņu un uzņēmuma ietekmi uz vidi.
Inovāciju diena
Darbinieki iesaistās jaunu produktu radīšanā. Katru gadu notiek iekšējā Inovāciju diena, kurā katra nodaļa prezentē savas idejas jauniem produktiem. Rezultātā idejas pārtop reālos un veiksmīgos produktos.
Sportiskie izaicinājumi
Ikgadēji mēs izaicinām viens otru, sportojot un veicinot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu darbinieku vidū. Sezonas noslēgumā tiek apbalvoti soļotāji, skrējēji un velobraucēji, kuri ir sakrājuši visvairāk kilometru.
Koncertu vasaras
Mēs strādājam aizraujošā nozarē un ik vasaru mums ir iespēja piedalīties dažādos publiskos pasākumos un koncertos, nodrošinot tajos tirdzniecību. Mūsu darbiniekiem ir iespēja izbaudīt pasākumu atmosfēru, iepazīt un satikt mūsu klientus. Mēs esam bijuši "Imagine Dragons", "Placebo", Dona, "Skyforger", "Laba daba" un citos pasākumos.
Sava iekšējā kriptovalūta "Beercoini" un e-veikals
Ikvienam darbiniekam, piedaloties dažādos uzņēmuma konkursos un motivācijas programmās, ir iespēja tikt pie unikālajiem "Cēsu alus Beercoiniem". Tā ir mūsu virtuālā valūta, kuru darbinieki uzkrāj un iztērē mūsu iekšējā "Beercoin" e-veikalā, visvairāk iegādājoties uzņēmuma produkciju un dažādas dāvanu kartes. Tāpat mūsu darbiniekiem ir iespēja par īpašām cenām iegādāties uzņēmuma produkciju darbinieku e-veikalā.
Ģimenes kopā būšanu veicinošie pasākumi
Par ikgadēju tradīciju jau ir kļuvis darbinieku bērnu kino un izklaides parka apmeklējums. Kopīgi aicinām piedalīties ģimenes arī citos svētku pasākumos, kā piemēram, ikgadējā Cēsu pilsētas svētku gājienā.
Savs 50+ un Pensionāru klubs
Lai veicinātu darbinieku ilgtspējīgu darba mūžu, uzņēmumā darbojas 50+ klubs, kura ietvaros iesaistām darbiniekus kvalitatīva un veselīga darba mūža veicinošās aktivitātēs. Savukārt darbiniekiem, kas ir pensionējušies, nodrošinām iespēju uzturēt saikni ar uzņēmumu un bijušajiem darba kolēģiem darbojoties AS "Cēsu alus" Pensionāru klubā, kas 2023. gadā svinēja desmit gadu jubileju. Šobrīd Pensionāru klubs apvieno sevī vairāk nekā 33 dalībniekus.
Kopīgi pasākumi

Mēs ne tikai strādājam, bet arī kopīgi darām citas lietas un atpūšamies kopā – pie mums notiek zoles turnīri, spēļu vakari, talkas teritorijas apzaļumošanai un citi dažāda veida izaicinājumi un konkursi.
Sava darbinieku arodbiedrība

Lai apvienotu darbiniekus efektīva sociālā dialoga veicināšnai, kopš 1992.gada uzņēmumā pastāv arodbiedrība, kas ietilspt Latvijas Brīvo arodbiedrību savienībā (LBAS) un tā reģistrēta kā Latvijas Lauksaimniecības un pārtikas nozaru arodu biedrības (LLPNA) arodorganizācija.
Aktuālās vakances

Seko mums un uzzini vairāk par Cēsu darītavas aktualitātēm:

Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.