Yes, you can!
Ja vēlies kļūt par banku nozares ekspertu, pievienojies "Luminor"!
Jā, tu vari! Tāda ir mūsu attieksme pret darbu, ambīcijām, idejām un savstarpējām attiecībām uzņēmumā. "Luminor" bankā mēs ticam, ka ikviens var sasniegt virsotnes, un iedrošinām uz tām tiekties – gan profesionāli, gan personīgi. Pievienojies mums un īsteno savas idejas un potenciālu jau tagad!
Ja vēlies līdzdarboties vietējas bankas veidošanā, aicinām pievienoties "Luminor". Piedāvājam elastīgu darba vidi un iespēju strādāt attālināti vai arī no ārzemēm.
Ar ko mēs esam atšķirīgi?

"Luminor" ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs, kas apvieno lielām ārvalstu bankām līdzvērtīgas iespējas ar neatkarību lēmumu pieņemšanā un dinamisku attīstību. Tāpēc varam piedāvāt iespējas, kādu nav citur. "Luminor" piedāvā vairākus amatus, kas citiem konkurentiem ir pieejami tikai centrālajos birojos ārvalstīs.

Pievienojies "Luminor", un kļūsim par banku nozares čempioniem kopā! Pie mums tev būs iespēja apgūt un dot savu pienesumu ne tikai nozarei ierastos amatos un funkcijās, bet arī mūsu pieejā, sniedzot bankas pakalpojumus. Mēs piedāvājam aizrautīgu un dinamisku darba vidi, kurā tu vari darboties ne tikai mūsdienīgā birojā, bet strādāt no mājām vai pat ārzemēm.
Ko nozīmē darbs "Luminor"?
Ietekme
"Luminor" atbalsta vietējo sabiedrību un uzņēmumus, sekmējot Baltijas valstu tautsaimniecības izaugsmi un labklājību. Kā "Luminor" darbiniekam tev būs iespēja sniegt savu ieguldījumu vietējās sociālās uzņēmējdarbības attīstībā un pielietot prasmes, zināšanas kā mentoram, lektoram vai brīvprātīgajam.
Neraksturīgas iespējas
"Luminor" piedāvā vairākus unikālus amatus, kādu mūsu konkurentiem nav vai pastāv tikai centrālajos birojos ārvalstīs (piemēram, risku izvērtēšanas, resursu pārvaldības, stratēģijas un attīstības jomās). Mēs rūpējamies par izaugsmes iespējām, piedāvājot daudzveidīgas apmācības un karjeras attīstības iespējas, kā arī konkurētspējīgu atalgojumu.
Izcila komanda
Pievienojoties kādai no "Luminor" komandām, tev būs iespēja strādāt kopā ar lieliskiem un talantīgiem kolēģiem, kas novērtē gan aizrautīgu darbu, gan dzīvesprieku un atpūtu. Mūsu Baltijas komandas ir starptautiskas un tās izmanto pasaules pieredzi un vietējās zināšanas. Svarīgi, ka mēs "Luminor" novērtējam rezultātus, nevis darba stāžu vai statusu, kā arī veicinām viedokļu daudzveidību un rosinām uzdot jautājumus.
Elastīga darba vide
Elastīgums ir liela "Luminor" darba kultūras sastāvdaļa. Mēs piedāvājam elastīgu darba laiku un iespēju ikdienā strādāt attālināti. Šodien Luminor darbinieki var baudīt ne tikai šādas iespējas, bet arī strādāt no ārvalstīm. Mēs ticam, ka ikviens darbinieks var būt produktīvs un rast vislabāko darba ritmu sev ērtos apstākļos gan birojā, gan attālināti.
Līderība "Luminor" bankā

"Luminor" nodrošina vadītāju izaugsmes iespējas, lai pilnveidotu viņu profesionalitāti un nostiprinātu mūsu līderības kultūru, tā uzlabojot spēju sasniegt rezultātus ar savstarpēju kolēģu atbalstu. "Luminor" līderim jābūt spējīgam darītājam, kurš veido spēcīgu komandu, vienlaikus rūpējoties par mūsu klientiem un sniedzot viņiem pievienoto vērtību.
Pievienojies mums!
Pievienojies mūsu Risku pārvaldības un Atbilstības nodrošināšanas (Risks and Compliance) komandām

"Luminor" meklē cilvēkus riska pārvaldības, darbības atbilstības, juridiskajā un audita jomās. Pievienojoties mums, tu gūsi vērtīgu pieredzi veidot efektīvas iekšējās kontroles sistēmas, dažādus riska pārvaldības modeļus, vienlaikus sniedzot savu ieguldījumu stratēģiskos bankas projektos un aktivitātēs. Pie mums tev būs iespēja strādāt daudzveidīgās, starptautiskās komandās ar profesionāļiem, kuri pieredzi guvuši Zviedrijā, Polijā, Vācijā un Lielbritānijā, sadarboties un mācoties no labākajiem ekspertiem savā jomā. Pats svarīgākais – tu darbosies kā uzticams padomdevējs bankas risku pārvaldības jautājumos un šīs jomas izpratnes veicināšanā, kā arī stiprināšanā.


Pievienojies mūsu Informācijas tehnoloģiju (IT) komandai

Pie mums "Luminor" tiek īstenoti liela mēroga IT projekti, un tev būs iespēja dot savu ieguldījumu to ieviešanā, kas atšķir mūs no citām organizācijām Baltijā. Mēs neapstājamies pie esošā vai paveiktā, bet turpinām arvien uzlabot līdzšinējo praksi. Tas rada daudz iespēju arī tev – gan piedaloties uzlabojumu ieviešanā, gan attīstīties pašam un apgūt ko jaunu. Mēs piedalīsimies tavā izaugsmē, lai tu palīdzētu augt arī mums!

"Luminor" ir rūpīgi izstrādāta organizāciju arhitektūra, izmantojot labākās pasaulē atzītās prakses un standartus (piemēram, TOGAF, Archimate, BIAN, DMBOK). Salīdzinoši maz uzņēmumu Baltijā ir ieviesuši organizācijas arhitektūras praksi, tāpēc "Luminor" ir lieliska vieta, kur to apgūt un palīdzēt attīstīt.
Vasaras prakse ILLUMINATE

Luminor prakses programma ILLUMINATE sniedz labu ieskatu bankas ikdienā un lielisku darba pieredzi, jaunas zināšanas un prasmes. Mēs piedāvājam prakses iespējas visās Baltijas valstīs un iespēju piedalīties pārrobežu projektos, kas ne tikai sniedz iespēju iepazīt finanšu pasauli un iegūt vērtīgu pieredzi, strādājot starptautiskā komandā, bet arī paplašina kontaktu veidošanas iespējas ārpus Latvijas.

Prakse ilgst divus mēnešus no jūnija beigām līdz augusta beigām, un tās laikā jauniešiem būs iespēja darboties dažādās jomās un projektos vietējās vai Baltijas struktūrvienībās, piemēram, IT, finansēs, komunikācijas projektos, privātpersonu apkalpošanā, risku pārvaldības komandā.

Pieteikšanās Illuminate praksei ir atvērta tagad! Piesakies līdz 12.aprīlim! Vairāk info par programmu un pieteikšanos var atrast šeit.
Ko mēs piedāvājam?
  • Elastīgums
    Elastīgs darba laiks, attālinātais darbs un iespēja strādāt no jebkuras vietas Eiropas Savienībā, Islandē, Šveicē un Lielbritānijā (90 dienas gadā pēc pārbaudes laika beigām).
  • Starptautiska komanda
    Iespēja strādāt komandā ar lieliskiem un aizrautīgiem kolēģiem no Baltijas un citām valstīm.
  • Papildu brīvdienas
    Visiem darbiniekiem, kas uzņēmumā nostrādājuši vismaz gadu, ir pieejama viena papildu atvaļinājuma nedēļa.
  • Brīvprātīgā darba iespējas
    Mums ir svarīgi sniegt ieguldījumu sabiedrības labā, tāpēc  saņemsi papildu brīvas dienas, ja vēlēsies pievērsties brīvprātīgajam darbam.
  • Veselības apdrošināšana
    Konkurētspējīgs labumu grozs papildu algai – veselības apdrošināšana, kā arī divas papildu dienas veselības uzlabošanas nolūkiem.
  • Labbūtības uzlabošana
    Dažādu aktivitāšu, pasākumu un resursu piedāvājums labsajūtas un produktivitātes uzlabošanai gan darbā, gan arī  personīgajā dzīvē.
  • Elastīgi papildu labumi
    Vēl divas papildu atvaļinājuma dienas, uzlabots veselības apdrošināšanas piedāvājums, darba devēja iemaksas darbinieka pensiju 3. līmenī – šo pēc izvēles saņemsi pēc viena nostrādātā gada.
  • Profesionāla izaugsme
    Iekšējās un ārējās apmācības, semināri, konferences, tiešsaistes mācības un citas papildu izglītības un profesionālās attīstības iespējas.
Kā mums pievienoties?

Informāciju par "Luminor" vakancēm tu atradīsi gan mūsu "LinkedIn" profilā, gan mūsu karjeras lapā šeit. Izvēlies "Luminor", jo tu vari!
Aktuālās vakances
Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.