Pievienojies Latvijas vadošā ziņu medija komandai

“Delfi” komanda ik dienu strādā, lai nodrošinātu aktuālu un daudzpusīgu saturu, kurš veido labāku izpratni, palīdz formēt savu viedokli, kā arī rosina pārmaiņas uz stiprāku, atbildīgāku un iekļaujošāku sabiedrību.

“Delfi” ir vadošais ziņu medijs, kurā ar atbildību, misijas apziņu un nekad nerimstošu pozitīvu atklāsmes garu strādā vairāk nekā 120 cilvēki deviņās dažādās nodaļās:

"Delfi" vērtības
Mēs strādājam, lai atspoguļotu svarīgākos notikumus Latvijā un pasaulē, veidotu iekļaujošāku sabiedrību un iesaistītu ikvienu domāt gan par sava pagalma, gan valsts attīstību, jo ticam, ka ieinteresēti un savos spriedumos patstāvīgi cilvēki veido stiprāku Latvijas valsti.
Mums ir svarīgi, lai mūsu saturs būtu kvalitatīvs, neitrāls un pasniegts atbilstoši mūsu auditorijas prasībām – saņemt pirmajiem pārbaudītu informāciju par plašu tēmu loku un dažādos formātos.

Iepazīsti visas “Delfi” vērtības ŠEIT
“Delfi” faktos un ciparos
Apbalvojumi
Mums ir svarīga jaunā paaudze!
  • Ar Latvijas Universitātes “Delfi” stipendiju atbalstām jaunos žurnālistus
  • Katru gadu Latvijas Universitātes fonda stipendiātiem nodrošinām bezmaksas “Delfi Plus” abonementu
  • Organizējam lekcijas un jauno žurnālistu skolu vidusskolēniem #Storygram
  • Visiem ISIC un ITIC karšu īpašniekiem piedāvājam “Delfi Plus” abonementu ar 63% atlaidi
“Delfi” darba kultūra
Darbs “Delfi” nozīmē nemitīgu kustību un izaugsmi, ne tikai tādēļ, ka mēs strādājam ar lielu informācijas apjomu, bet arī tādēļ, ka mums ir svarīgi, lai ikviens te strādājošais nemitīgi pilnveidotu savu personību – attīstot gan savas profesionālās prasmes, gan ārpusdarba intereses, tādējādi paplašinot savu izpratni par pasauli un dodot papildu pievienoto vērtību. Mēs augstu vērtējam darbiniekus visos viņu karjeras posmos, jo augstāk par profesionālajām prasmēm vērtējam vēlmi darīt un mācīties, tieši tādēļ mūsu uzņēmumā ir attīstījušies ļoti daudzi savas jomas profesionāļi. Mūsu kolektīvu raksturo brīva un atbalstoša atmosfēra, kuru pavada veselīga ironija un nerimstošs zinātkāres gars it visā, ko darām!
Kā ir strādāt "Delfi"
Mums ir svarīgi parūpēties par mūsējiem, tādēļ nodrošinām:
Visas sociālās garantijas
Sporta kluba abonementu
Biļetes uz dažādiem pasākumiem un koncertiem
Iespēju strādāt attālināti
Apmaksātu brīvu dienu 1. septembrī visiem uzņēmuma darbiniekiem
Mājdzīvniekiem draudzīgu biroju
Veselības apdrošināšanas polisi
Stipendiju Tevis izvēlētajām mācībām vai semināriem līdz 2500 eiro apmērā reizi pusgadā
Apmaksātas valodu + IT mācību iespējas
“Delfi Plus” abonements
Gardu kafiju, tēju un brokastu pārslas, ko vienmēr atradīsi mūsu virtuvē
Brīvdienu dzimšanas dienā
  • “Delfi” ir svarīgi, lai uzņēmuma darbinieki darba vidē justos droši, tādēļ vienmēr cenšamies domāt par iespējām, kā atbalstīt darbiniekus dažādās dzīves situācijās. Veidojam atklātu un empātisku komunikāciju starp darba devēju un darbinieku, lai veicinātu darbinieku uzticību “Delfi”, kas savukārt palīdz daudz ātrāk un efektīvāk reaģēt un pielāgoties situācijām, kad kādam darbiniekam nepieciešama palīdzība.

    Programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” mērķis ir sekmēt tādas darba vides kultūras attīstību Latvijā, kas ir empātiska, cilvēcīga un saprotoša, vienlaikus piedāvājot gan instrumentus darba vides novērtējumam, gan finansiālu palīdzību dažādu atbalsta pasākumu ieviešanā darbiniekiem.

Pievienojies Latvijas vadošā ziņu medija komandai


“Delfi” komanda ik dienu strādā, lai nodrošinātu aktuālu un daudzpusīgu saturu, kurš veido labāku izpratni, palīdz noformēt savu viedokli, kā arī rosina pārmaiņas uz stiprāku, atbildīgāku un iekļaujošāku sabiedrību.

Aktuālās vakances
Ja pašlaik neredzi sev aktuālu vakanci, bet vēlies būt daļa no Latvijas vadošā ziņu medija un rūpēties par ieinteresētu sabiedrību, sūti savu CV mūsu personāla vadītājai Laurai: laura.baikova@delfi.lv

Laura Baikova
Personāla vadītāja
Projekta "#darbavietas" veidotāji: dizains – Māris Rītiņš, izstrāde – Karīna Sabecka, Ervīns Malnačs, redaktores – Līga Švāne, Kristīne Melne, projekta vadītāja – Žanete Kļaviņa, mediju komunikācijas eksperti – Lauma Simanoviča, Inese Skaraine, Aija Daukste, Ieva Zeibote, Laura Šteinberga, Līva Lāce, Elīna Gārbena. Saturu sagatavojuši projekta partneri.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.