Foto: "H2YO" arhīvs
Ar Alehandro Blūmentālu, jaunuzņēmuma "H2YO" līdzīpašnieku, tikāmies Silīcija ielejā pāris nedēļas pirms Ziemassvētkiem tipiski siltā un saulainā Kalifornijas dienā. Uzņēmums ražo ūdens automātus, kuros ikdienas ūdens glāzei iespējams pievienot dabiskus augļu ekstraktus bez cukura, kā arī vitamīnu piedevas.

Sabiedrībā arvien lielāka uzmanība tiek pievērsta veselīga dzīvesveida paradumiem. Viens no tiem – jāuzņem pietiekami daudz ūdens, lai nodrošinātu nepieciešamo šķidruma daudzumu organismā. "H2YO" nāk talkā, piedāvājot savu risinājumu.

"H2YO" iekārtas patlaban ir uzstādītas 50 uzņēmumos Latvijā un Igaunijā, un nupat uzstādīta arī pirmā iekārta Nīderlandē. "Latvija mums ir bijusi kā testa vide," teic Blūmentāls.

Kā tu raksturotu jaunuzņēmumu "H2YO", un kā radās doma sabiedrībai piedāvāt alternatīvus ūdens dzērienus?

Mēs, "H2YO", esam veselīgu, ilgtspējīgu dzērienu uzņēmums un piedāvājam ūdens automātus lietošanai lielākos vai mazākos uzņēmumos. Mēs tos saucam par "veselības stacijām".

Viss sākās Covid-19 laikā, kad ar draugu Edgaru pārrunājām, kā savām ģimenēm un bērniem labāk nodrošināt vajadzīgos vitamīnus, jo kapsulas un tabletes viņi negrib dzert.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!