Fоtо: Publicitātes foto

Līdz 2024.gada februārim Rīgas centrā pilnībā tiks pabeigts "River Properties" attīstītais biroja ēku kompleksu; par pārcelšanos uz tā pirmo ēku Pērses ielā 2A nule kā paziņojis investīciju pārvaldīšanas uzņēmums "Twino", vēsta attīstītājs.

Līdz šim mājvietu Pērses ielā 2A raduši 6 uzņēmumi, tostarp Latvijas vadošās mārketinga aģentūras "Inspired" un "Wknd", kā arī jaunākie papildinājumi nomnieku rindās - starptautisks investīciju nozares uzņēmums "Twino", kino, videofilmu un televīzijas satura producenti "Xpresshd", kā arī datu apstrādes un uzturēšanas uzņēmums "Amber studios". Šobrīd notiek telpu individuāla pielāgošana "Twino" un "Xpresshd" vajadzībām.

Paralēli norisinās kompleksa 2. kārtas būvdarbi K. Barona ielā 30A; paredzēts, ka ēka tiks pabeigta 2024. gada februārī.

"River Properties" valdes loceklis Ervīns Ivanovskis norāda, ka, noslēdzot otrās kārtas būvniecību, Rīgas vēsturiskais centrs tiks papildināts ar modernu un energoefektīvu biznesa kvartālu. Tas apvienos divas septiņu stāvu ēkas ar "premium" klases biroja telpām. Projekta kopējās izmaksas veido 14 miljonus eiro. Biroja kompleksa kopējā iznomājamā platība ir 6200 kvadrātmetri.

Pašlaik ir iznomāti 76% kompleksa pirmajā ēkā (Pērses 2A), savukārt par telpu nomu otrajā (Barona 30A) vēl nav noslēgts neviens priekšlīgums.

Uzņēmumiem pieejamas dažāda plānojuma telpas 140–3200 kvadrātmetru platībā, un biroji aprīkoti ar autonomām ventilācijas, gaisa kondicionēšanas un ūdens patēriņa sistēmām, kas nodrošina A klases energoefektivitātes līmeni. Kompleksā izvietota pazemes autostāvvieta 41 automobilim, elektroauto uzlādes stacija, tiek nodrošināta nakts apsardze, ir apzaļumots un labiekārtots iekšpagalms un terases ēku augšējos stāvos.

"River Properties" ir nekustamo īpašumu attīstītājs, kura specializācija ir pirmskara un koka ēku rekonstrukcijā un renovēšanā Rīgas centrā, Āgenskalnā, kā arī biroju būvniecība un komerctelpu nomā. Uzņēmums līdz šim īstenojis 20 projektus. Jaunākie – komercplatības Birznieka Ūpīša ielā 20a, dzīvojamā ēka Krāsotāju ielā 13 un dzīvojamā ēka ar komercplatībām Mārupes ielā 6.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !