Cita Santehnika
Sākumpunkts jūsu remontam
Mājokļa labiekārtošana ‒ tas vienmēr ir sarežģīti. Papildu galvassāpes sagādā apdares materiālu un mēbeļu izvēle, jo ar tiem nāksies sadzīvot ne vienu vien gadu. Virtuves vai vannas flīžu izvēle arī ir mūžvecs kompromiss starp to, kas patīk, un to, ko var atļauties. Šogad šī problēma ir padziļinājusies sakarā ar preču piegādes globālo krīzi.
Daudzi Latvijas iedzīvotāji, kuri šogad bija ieplānojuši remontu, saskārās ar problēmu, ka celtniecības un apdares materiālu uz vietas nav, bet pasūtot nākas gaidīt vairākus mēnešus. Veikals "Cita santehnika" šajā ziņā ir unikāls: praktiski viss veikalā redzamais preču sortiments ir pieejams noliktavā Rīgā un to var iegādāties uzreiz.

Veikalā "Cita santehnika" jums piedāvās vairāk nekā 90 sienas flīžu kolekcijas, vairāk nekā 70 grīdas flīžu kolekcijas, kā arī speciālas mitrumizturīgas un sala izturīgas flīzes āra apdarei. Veikals piedāvā arī preces apdares darbiem, plašu santehnikas izvēli, apkures iekārtas un dažādus celtniecības instrumentus.

Lai pārvērstu remontu par daudzmaz prognozējamu pasākumu, esam sagatavojuši dažus padomus flīžu izvēlei.
Kā iegādāties flīzes un nekļūdīties:
trīs vienkārši soļi
Vizuāli piemēri lieliski palīdz orientēties plašajā izvēlē. Lai atainotu realitātei maksimāli pietuvinātu iecerētās vannasistabas tēlu, veikalā ir ierīkotas nelielas ekspozīcijas. Tajās jūs varat ieraudzīt, piemēram, kā flīzes izskatīsies uz dažādām virsmām un dažādās gaismās. Tas ir, jūs ne tikai virtuāli "pielaikosiet" flīzes jūsu nākotnes vannas istabai, bet pa īstam to ieraudzīsiet.
Apskaties, kā flīzes izskatās dzīvē
Kā aprēķināt, cik daudz flīžu ir nepieciešams iegādāties vannas istabai? Cik daudz rezerves flīžu? Kā izvēlēties flīžu šuvotājus? Kam pievērst uzmanību, ja flīzes ir ar lielu, ģeometrisku rakstu? Kāda santehnika būs vispiemērotākā? Vai noskatītā dušas kabīne derēs manai vannas istabai vai arī jāmeklē alternatīva? Uz visiem šiem jautājumiem varēs atbildēt veikala konsultanti. Lielos veikalos viņus bieži vien grūti atrast un viņu zināšanu līmenis ne vienmēr atbilst vēlamajam. Savukārt "Cita santehnika" veikalā katrs konsultants pārzina sava departamenta preces kā savu kabatu un spēs atbildēt uz jebkuru jautājumu.
Konsultējies ar pārdevēju
Jums noteikti ne vienu vien reizi nācies internetā redzēt attēlus no sērijas "ekspektācijas un realitāte", kad skaista kleita vai žakete realitātē izrādās nepievilcīga. Līdzīga situācija var notikt ar flīžu katalogiem ‒ profesionālas fotogrāfijas, kurās viss ir pārdomāts līdz mazākajām detaļas, kurās ir vispiemērotākā gaisma un tā tālāk, var radīt iespaidu, ka flīzes lieliski izskatīsies jebkurā telpā.

Lai jūs varētu būt 100% pārliecināti par savu izvēli, iegādājoties flīzes veikalā "Cita santehnika", ir iespējams saņemt dizainera konsultāciju ‒ speciālists izveidos jūsu telpu, piemēram, virtuves vai vannas istabas 3D vizualizāciju. Vizualizācijā tiks izmantotas jūsu izvēlētās flīzes, santehnika un citas iespējamās interjera detaļas. Ja jūs iegādāsieties flīzes "Cita santehnika", dizainera konsultācija jums būs bez maksas. Ir vērts piebilst, ka citi saloni un veikali šādu pakalpojumu nepiedāvā.
Izmanto dizainera pakalpojumus
Pirms izvēlēties interjeru vannasistabai vai pat visai mājai, jūs, protams, esat pāršķirstījuši vairākus katalogus, un, iespējams, pat izveidojuši iedvesmojošu fotogrāfiju kolekciju "Pinterest". Tas parasti palīdz saprast, kas jums patīk, virtuāli padzīvot nākotnes vannas istabā un izdarīt izvēli.

Bieži vien izvēli ietekmē ne tikai flīžu krāsa, tekstūra vai cena, bet arī jūsu identitāte. Kā jūs sevi redzat? Kas jūs iepriecina? Kā jūs vēlētos pavadīt piektdienu vakarus? Lai jūs varētu padomāt par to, kā veidojas jūsu vēlmes, mēs esam sagatavojuši nelielu flīžu kolekciju izlasi pārdomām un vizualizācijai.
Introvertiem:
miers pasteļtoņos
Nomainot jau apnikušos bēšos, smilšu, krēmīgos un pelēkos toņus, vannas istabu interjerā ir ienācis maigs pastelis. Gaiši zils un rozā, kā izrādās, lieliski piestāv gan plašām, gan pavisam nelielām telpām, ko pierāda flīžu kolekcija "Amelia". Neskatoties uz to, ka šis šķiet kā kārtējais īslaicīgais modes kliedziens, visticamāk, pasteļtoņi ir ar mums uz palikšanu, pateicoties savai universalitātei.

Smalki toņi nepievērš visu uzmanību sev, bet rada mājīgumu un mierinājumu. Vannasistaba mums ir nepieciešama ne tikai, lai nomazgātos vai ieietu dušā. Tā ir vieta, kur mēs varam atpūsties, uz brīdi atslēdzoties no realitātes un iegremdējoties putu vannā. Pasteļtoņu maģija neglābs no ikdienas problēmām, bet krāsu terapija viennozīmīgi var ietekmēt jūsu iekšējo stāvokli.

Ja šķiet, ka pastelis ‒ tas ir mazliet garlaicīgi un dvēsele tomēr lūdz kaut ko spilgtu, tad pamata flīzes ir iespējams atšķaidīt ar akcentu ‒ piemēram, "izmitināt" uz sienas vai sienas daļas krāšņus, eksotiskus putnus un ziedus. Tas piešķirs interjeram rozīnīti un labi izskatīsies plašās vannas istabās.
Ekstravertiem:
krāsu piesātinājums
Ja jums patīk domāt par sevi kā par pilsētas iedzīvotāju, jums ir tuva metropoles estētika, bet tai pat laikā arī daba jums nav sveša, tad ir vērts pievērst uzmanību flīžu kolekcijai "Urban Colours". Tā atšķiras ar dziļām, piesātinātām krāsām un vislabāk ir piemērota plašām telpām. Nelielās vannas istabās savukārt šīs flīzes vislabāk kombinēt ar gaišām flīzēm ‒ piemēram, bēšām vai krēmīgām, lai nebūtu sajūtas, ka telpa ir saspiesta un nav, kur elpot.

Pateicoties skaidrām ģeometriskām formām un rakstiem, šīs flīzes atgādina origami. Cilvēks, kurš izvēlējies šādas flīzes savam interjeram, izvēlas būt ātrā dzīves ritmā un gūt enerģiju no piesātinātām dabas krāsām ‒ tumši zaļās, tumši zilās, gaiši brūnās un zelta.

Šīm flīzēm būs viegli piemeklēt santehniku, jo derēs gan klasiskais "hroms", gan modīgs "zelts". Un vēl šajā interjerā ideāli iederēsies augi ‒ dzīvi vai mākslīgi. Mājīgas oāzes sajūta aktīva dzīvesveida cienītājam ir garantēta!
Konservatīvajiem
un kreatīvajiem:
baltās krāsas
universalitāte
Tendences interjera dizainā mainās gandrīz tikpat ātri kā modes pasaulē. Ja jūs zināt, ka noteikti nevēlaties sekot strauji mainīgajām modes tendencēm, tad dodiet priekšroku mūžīgajai klasikai ‒ baltai vai melnai krāsai, vai arī melnbaltam monohromam.

Baltās flīzes no "Woodskin" kolekcijas ir kā tīrs audekls, uz kā jūsu fantāzija var uzzīmēt visu, ko vien vēlas. Šī ir ideāla "fona" krāsa, ko var papildināt un dažādot ar krāsu akcentiem, piemēram, spilgtiem dvieļiem, koka grīdu vai pat gleznām.

Ņemiet vērā, ka tekstilu, maisītājus, skapīšus, pakaramos un citus vannas istabas aksesuārus būs daudz vieglāk pieskaņot minimālistiskām flīzēm. Pat tad, ja flīzēm ir faktūra un aksesuāri būs spilgti akcenti, vannas istabas interjers nebūs "kliedzošs", pateicoties baltās krāsas universalitātei.

Kopumā var teikt, ka baltas flīzes ir droša, ārpus laika stratēģija. Ja tomēr gribas kādu modes elementu, to ir iespējams pievienot ar "zelta" santehniku un "zelta" dekoriem: jau vairākus gadus zelts ir absolūts interjera grāvējs.
Papildus tam veikals "Cita santehnika" piedāvā plašu grīdas flīžu klāstu. Pēdējo gadu laikā īpašu popularitāti ir ieguvušas koka imitācijas flīzes. Tās ir vieglāk kopjamas un lētākas nekā koka grīdas, bet izskatās tieši tāpat kā koks un dāvā koka siltuma sajūtu.

Atšķirībā no būvniecības lielveikaliem "Cita santehnika" gandrīz viss flīžu un citu preču sortiments ir pieejams noliktavā. Turklāt šobrīd un līdz pat oktobra vidum daudzām flīžu kolekcijām veikals piedāvā ļoti pievilcīgas atlaides.

Nāciet uz veikalu "Cita santehnika" Gunāra Astras ielā 8, Rīgā, kur jūs gaida liela preču izvēle mājai un remontam, profesionāli konsultanti, interjera dizaineri, ekspozīcijas un lieliskas cenas!


Mājaslapa: http://citasantehnika.lv
Tālruņi: 67199065 un 22008209
E-pasts: e-veikals@cita.lv