Fоtо: Publicitātes foto
Ievērojot tradīcijas, 2024. gada 31. augustā grupa Jumprava atzīmēs Aigaru dienu ar vērienīgu koncertu "Jumprava XL", šoreiz pulcējot grupas cienītājus Daugavas stadionā. Tas būs grupas līdz šim lielākais koncerts, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Grupa "Jumprava" izveidojās 1984. gadā un nākamgad tai apritēs četrdesmit gadu. Koncerta nosaukumā XL apzīmē ne tikai gaidāmā notikuma vērienu un "Jumpravas" dziesmu lielo nozīmi latviešu kultūrā, bet arī romiešu cipariem – skaitli 40. Svinot četrdesmit gadus mūzikā, grupa "Jumprava" savu nākamā gada vērienīgāko uzstāšanos rīko Daugavas stadionā.

Kopš grupas dibināšanas tās pamatsastāvā ir Aigars Grāvers, Aigars Grauba, Aigars Krēsla un grupas dibinātājs Ainars Ašmanis. Pēdējos gadus neatņemama grupas sastāvdaļa ir talantīgais multiinstrumentālists un bundzinieks Rihards Fedotovs.

Ar 2019. gada koncertu "Arēnā Rīga", grupa "Jumprava" uzstādījusi sev augstu latiņu, kas 2024. gadā pašiem būs jāpārspēj, jo daudzu spilgtās atmiņās joprojām ir krāšņais šovs, mirdzošās skatītāju aproces un iemīļotākās dziesmas, kas izskanēja pārpildītajā arēnā, vēsta grupas mūziķi.

Biļešu iepriekšpārdošana "Biļešu paradīzes" kasēs sākusies 13. decembrī.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !